Περισσότερα ακόμα εδώ

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος


Τι είναι το υαλουρονικό οξύ

 Αμαλία Τσιατούρα


Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος


Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι η λύση για τις ρυτίδες χειλιών στόματος και παρειών.Υαλουρονικό οξύ επίσης χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών.


Τι είναι το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμουαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο. Το Restylane και το Juvederm (Surgiderm) είναι δύο από τα γνωστότερα υαλουρονικά που χρησιμοποιεί το κέντρο μας.

Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ ενίεται κάτω από την επιδερμίδα γεμίζοντας έτσι τις ρυτίδες των χειλιών, γύρω από το στόμα, αλλά δίνοντας και όγκο στα ζυγωματικά και στα χείλη. Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι γρήγορη, ανώδυνη (υπό τοπική αναισθησία), ασφαλής. Το αποτέλεσμα του υαλουρονικού οξέος φαίνεται άμεσα και διαρκεί έως και 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...