Περισσότερα ακόμα εδώ

Μήνυμα προς το youtube,,,,



Έχει πανσέληνο απόψε ... κι είν' ωραία...





Μην αφήσετε τούτη τη νύχτα να πάει χαμένη... έχει πανσέληνο απόψε, κι είναι ωραία... 
Υποδεχθείτε τη με κάποια παρέα... αλλά και μόνοι.... τι σημασία έχει; Σημασία έχουν οι... στιγμές..





Μην αγνοείτε τους πόνους στο κεφάλι και το πρόσωπο

Headache_5-12-2010Το κεφάλι μας είναι γεμάτο από σημαντικά όργανα και δομές, επομένως οποιαδήποτε προβλήματα έχουμε σ’ εκείνη την περιοχή, μπορεί να είναι ανησυχητικά. Ευτυχώς, τα περισσότερα είναι ακίνδυνα και θα περάσουν από μόνα τους, μερικά όμως, μπορεί να είναι συμπτώματα σοβαρών παθήσεων.
Οι πόνοι στο πρόσωπο και στο κεφάλι μπορεί -πολλές φορές- να είναι ανυπόφοροι, σπάνια όμως αποτελούν σύμπτωμα σοβαρής πάθησης και η εμφάνισή τους μπορεί να έχει πολλές αιτίες.
Αναλύοντας έναν πόνο με συστηματικό τρόπο, μπορεί να πάρουμε στοιχεία για μια πιθανή διάγνωση και να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν πρέπει να συμβουλευτούμε κάποιον γιατρό άμεσα.

22χρονος πέθανε από δίψα στο… νοσοκομείο! Τους παρακαλούσε για λίγο νερό

Είναι κάτι παραπάνω από φρικτό: ένας ασθενής πέθανε από δίψα στο νοσοκομείο, επειδή οι γιατροί αρνούνταν να του δώσουν νερό! Για την ακρίβεια το… αμέλησαν.

Ο νεαρός, μόλις 22 ετών, χρειαζόταν ειδική θεραπεία, για να ρυθμίσει τα επίπεδα ορμονών μετά από επιτυχημένη εγχείρηση καρκίνου στον εγκέφαλο.

Γάντια με LED ειδικά για ποδηλάτες


Αν κάνετε ποδήλατο σε αστικές ή ημιαστικές περιοχές θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι κάθε μέρα παίζετε τη ζωή σας κορώνα-γράμματα. Όπως και να το κάνουμε, τα αυτοκίνητα δεν προσέχουν ιδιαίτερα τα δίτροχα, πόσο μάλλον τα ποδήλατα που δεν έχουν τον όγκο ή τα φώτα της μοτοσυκλέτας.

Γιατί, λοιπόν, να μη βοηθήσουμε λίγο τους οδηγούς αυτοκινήτων να βλέπουν καλύτερα; Τα γάντια που βλέπετε είναι αυτή τη στιγμή σε φάση prototype, ωστόσο η designer που τα δημιούργησε λέει ότι σύντομα θα βρίσκονται στο εμπόριο.

γιατι η ζωη ειναι αδικη










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...