Περισσότερα ακόμα εδώ

Με χτύπημα... σκορπιού το γκολ της χρονιάς

 Πάντα η Λατινική Αμερική μας χαρίζει απίστευτες ποδοσφαιρικές στιγμές. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βολιβίας να γράψει με "χρυσά" γράμματα το όνομά της στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας ως η χώρα στην οποία σημειώθηκε το καλύτερο γκολ μέχρι στιγμής φέτος. Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Μας φυσικά ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθη, το χτύπημα του... σκορπιού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τo πρωτάθλημα Βολιβίας άνοιξε εκ νέου τις πύλες του για το κοινό, με την έναρξη του Clausura. Στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Nacional Potosi κόντρα στην The Strongest, ο φορ των γηπεδούχων, Έρλαν Μεάλα, πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης με έναν τρόπο μοναδικό, που τον έχει κάνει ήδη διάσημο μέσω του διαδικτύου.

Στο 20ο λεπτό του αγώνα, έγινε η σέντρα από τα δεξιά και ο Μεάλα γύρισε εκπληκτικά το σώμα του από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, για να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με ένα άκρως θεαματικό χτύπημα, το επονομαζόμενο "χτύπημα του σκορπιού".

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ:

Αύξηση του αριθμού των νεκρών στα τροχαία τον Νοέμβριο

wp_58582_0
Αύξηση στον αριθμό των νεκρών από τα τροχαία υπήρξε τον περασμένο Νοέμβριο,παρά τη μείωση, σε ποσοστό 3,2%, των ατυχημάτων που συνέβησαν σε όλη τη χώρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...