Περισσότερα ακόμα εδώ

Το μέγεθος μετράει...


Είναι τα μάτια μας μεγαλύτερα από το στομάχι μας στην πραγματικότητα;
Προφανώς, ναι.

Διατροφή κατά της κυτταρίτιδας


κυτταριτιδαΗ κυτταρίτιδα σχηματίζεται λόγω της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τη γειτονική μυική στοιβάδα σε συνδυασμό με το μειωμένης ελαστικότητας δέρμα.

Οι 6 ομάδες τροφών που θα διώξουν τα περιττά κιλά γρηγορότερα


Ικανοποιήστε τις διατροφικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα διώξτε πιο εύκολα τα περιττά κιλά από πάνω σας με 6 ομάδες τροφών που θα δώσουν ώθηση στην καύση του λίπους.

Είτε γυμνάζεστε και είστε δραστήριοι, είτε είστε πιο χαλαροί στην καθημερινότητά σας, ξέρετε καλά πως για να επιτελέσει σωστά το σώμα τις λειτουργίες του χρειάζεται «καύσιμο», δηλαδή τροφή. Κι όσο περισσότερη ενέργεια χρειάζεστε, τόσο περισσότερο πεινάτε.

Οι συνήθειες που καταστρέφουν την εμφάνιση ενός Άνδρα



Βελτίωσε την εμφάνιση σου, περιορίζοντας ή καικόβοντας 10 κακές συνήθειες....
Αρκεί λοιπόν και μόνο να μην : 

Πλαστική μύτης: Η επέμβαση που επηρεάζει όσο καμιά άλλη το αισθητικό αποτέλεσμα του προσώπου μας!

Πλαστική μύτης
Η πλαστική μύτης είναι μια επέμβαση πολύ κοινή στις μέρες μας. Ο σκοπός της είναι να διορθώσει το σχήμα της μύτης. Η μύτη είναι το κύριο χαρακτηριστικό που καθορίζει την αισθητική του προσώπου, με αποτέλεσμα μια μικρή επέμβαση σε αυτήν να βελτιώνει αισθητά την ομορφιά του προσώπου.  Μια μύτη που παρουσιάζει δυσμορφία π.χ. λοξή, κυρτή, με έντονο εξόγκωμα (ύβος) στο πάνω μέρος χαλάει την αρμονία του προσώπου και είναι πηγή προβληματισμού ειδικά στο γυναικείο πρόσωπο.
Παρόλο που η πλαστική μύτης γνωρίζει άνθιση τα τελευταία

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

konstantinoupoli2009
Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είναι πάντοτε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Αυτή την εμπειρία βίωσαν οι 79 επιτυχόντες του ετήσιου διαγωνισμού της Εθνικής Ασφαλιστικής. 


7 λόγοι που δεν μπορείτε να αδυνατίσετε



Σας έχει τύχει μετά από ένα απολαυστικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο και ενώ αισθάνεστε χορτάτοι να έρχεται η ώρα για το επιδόρπιο και χωρίς να το πολυσκεφτείτε να παραγγέλνετε το πιο παχυντικό γλυκό; Ή να τσιμπολογάτε τσιπς ενώ ελέγχετε τα emails σας, και ξαφνικά να διαπιστώνετε ότι φάγατε όλο το σακουλάκι;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η WALL STREET ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ.


 Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εκεί και ο χρόνος εξαντλείται.


Εαν θελεις να ανακαλυψεις τι προκειται να συμβει στις χρηματοπιστωτικες αγορες, το μονο που εχεις να κανεις ,ειναι να παρακολουθησεις προσεκτικα τις ενεργειες που κανουν αυτοι που βρισκονται μεσα στα πραγματα.


Αυτους, που ειναι συνδεδεμενοι και εχουν καλυτερη προσβαση απο τους υπολοιπους εμας...και εαν ακουσουν οτι κατι μεγαλο προκειται να συμβει ,συχνα ,κανουν πολυ σημαντικες κινησεις με τα χρηματα τους, υποδεικνυοντας τι προκειται να συμβει.

Αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στα μαλλιά και στο δέρμα


Μεταξύ των αλλαγών που συμβαίνουν στο σώμα της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρατηρούνται αλλαγές στο δέρμα και τα μαλλιά.

Αλλαγές στο χρώμα του δέρματος

Οι αλλαγές χρώματος που προκαλεί στο δέρμα σας η εγκυμοσύνη είναι συνήθως ορατές από την 20η εβδομάδα της κύησης. Όσο πιο σκούρο είναι το δέρμα σας, τόσο πιο πιθανό είναι να παρατηρηθούν αλλαγές. Εάν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμα ή κόκκινα μαλλιά, μπορεί να μην τις παρατηρήσετε καθόλου. Κάποιες από τις αλλαγές μπορεί να είναι οι εξής:
Το χρώμα των θηλών σκουραίνει. Μπορεί επίσης να μεγαλώσουν και η περιοχή γύρω από τη θηλή να επεκταθεί.
Μία σκούρα γραμμή μπορεί να εμφανιστεί κατά μήκος του στήθους και της κοιλιάς σας.

Ο διάλογος για τον Σιδηρόπουλο (video)

Στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» έπαιξε μία συνομιλία δύο προέδρων της Super League
τον Φεβρουάριο του 2011, από την γνωστή υπόθεση με τα στημένα και τις κασέτες της ΕΥΠ. Εκεί οι δύο ισχυροί άνδρες μιλήσουν για τους ορισμούς των διαιτητών και συγκεκριμένα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, κάνοντας αναφορά στον Σιδηρόπουλο τον οποίο προόριζαν για άλλο παιχνίδι και όχι εκείνο της Τούμπας. Δείτε το παρακάτω video με ολόκληρη την συνομιλία...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...