Περισσότερα ακόμα εδώ

ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΊΣΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ!



Τι συμβαίνει αν ο άντρας βλέπει μπόλικο πορνό; - Ποια η απάντηση στο «όχι σήμερα, έχω πονοκέφαλο»

Το σεξ δεν θα πάψει να απασχολεί τις ζωές μας, ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση και ας στρωθούμε στη μελέτη (και την πρακτική εξάσκηση βεβαίως).
Πέρα από την πλάκα φυσικά, θα ασχοληθούμε με λιγότερο γνωστά ή περισσότερο ασυνήθιστα δεδομένα που αφορούν στη σεξουαλική πράξη.
Κάτω από τον προβολέα της επιστήμης πάντα, καθώς κάποιες κοινές πεποιθήσεις καλύπτονται ακόμα από σκοτάδι ή είναι βουτηγμένες στη δεισιδαιμονία.
Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρουμε για το σεξ...

Η διατροφή παίζει ρόλο στην υγεία της επιδερμίδας


Ήταν θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια, όμως τελικά φαίνεται ότι η διατροφή έχει όντως αντίκτυπο στην υγεία της επιδερμίδας του ατόμου.
Σύμφωνα με μια επισκόπηση-ορόσημο των ερευνών που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 50 χρόνια, η κατανάλωση τροφίμων με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και το γάλα όχι μόνο επιδεινώνουν την ακμή, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις την προκαλούν.

Βρέθηκε γιατί οι γυναίκες μιλούν πιο πολύ από τους άνδρες


Οι περισσότεροι άνδρες κατηγορούν τις συντρόφους τους ότι δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους. Κι όχι, για την πολυλογία τους δεν φταίνε η ίδιες, αλλά μία πρωτεΐνη!

ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΎΝ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ, ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΟ SEX..!



Παρότι ότι το σεξ μπορεί να είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς, μεταξύ φίλων οι συζητήσεις σχετικά με αυτό είναι πολύ συχνές... Οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να ανοιχτούν σε άλλες γυναίκες και να αποκαλύψουν...

ΌΣΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΊΩΣΗ



Σε ποιές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η αντιβίωση και πότε θεωρείται επιβλαβής ή αναποτελεσματική; Μάθε τα υπέρ και τα κατά των αντιβιοτικών, καθώς και τις συνέπειες από την αλόγιστη χρήση τους. 

ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...


ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί διέσχισε το δρόμο;


Επίθεση κουκουλοφόρων σε αθλητικογράφο


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr ο δημοσιογράφος του site Δημήτρης Τομαράς, δέχθηκε επίθεση μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη από κουκουλοφόρους. Χαρακτηριστικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΑΡΡΟΥΣ. ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ


Ο ελληνικός λαός είναι ταπεινωμένος, σαστισμένος, φοβισμένος αλλά ταυτόχρονα είναι απρόθυμος και ψυλλιασμένος. Απρόθυμος να κάνει άχρηστες κινήσεις πλέον, και ψυλλιασμένος στα σκουπίδια που του πετάνε στη μούρη όσοι έχουν σχηματίσει την αντίληψη πως είναι ο τέλειος μ@λάκας.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!!! (Εσύ τον ψήφισες νεοελληνάκο...)


Σήμερα δικάζεται η υπόθεση για τον Νέο διωγμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τον γνωστό Εθνομηδενιστή Μπουτάρη. Έχει επονομαστεί ως η υπόθεση της «παράνομη»χρήσης της πλατείας Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη την ημέρα Μνήμης και Πένθους του Ελληνισμού όπου γης, της γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου). 

Από τη μία ο «δήμαρχος»Θεσσαλονίκης Μπουτάρης κι από την άλλη η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ).Η δίκη είχε οριστεί αρχικά για τις 22 Νοεμβρίου 2012, όμως λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή της. Θυμίζω ότι: 

Απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις που εκπλήσσουν!


Οι άνθρωποι είναι περίεργα όντα από τη φύση τους και ακόμη περισσότερο παράδοξη είναι η άποψη που έχουν για μερικά πράγματα στη ζωή.





Έρχεται το τέλος του πληκτρολογίου – Το γάντι που γράφει στον αέρα!




Μία καινοτόμα δημιουργία μπορεί να σημάνει δια παντός το τέλος του πληκτρολογίου, ακόμα και του στυλό. Γερμανοί ερευνητές αποκάλυψαν ένα hi-tech γάντι που επιτρέπει σε όποιον το φοράει να γράφει στον αέρα. Επονομαζόμενο και «airwriter», το γάντι είναι ικανό να αντιληφθεί τις κινήσεις του χεριού και να αποδώσει στην οθόνη το γράμμα που σχηματίζει ο χρήστης του στον αέρα!

Η ιστορία του ποπ-κορν

Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους αραβοσίτου. Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο Μεξικό και οι επιστήμονες το θεωρούν καθαρά αμερικανικό προϊόν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...