Περισσότερα ακόμα εδώ

Ουίσκι – Πράγματα που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει

Πολύ συχνά αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε καν να αναγνωρίσουμε αυτό που πίνουμε. Εάν πρόκειται να παραγγείλεις «οποιοδήποτε Glen» για να εντυπωσιάσεις τις κυρίες, είναι καλύτερο να μην το μπερδέψεις με το bourbon που παρήγγειλε ο φίλος σου.


Έτσι, με αυτό τον ευγενή στόχο στο μυαλό, ορίστε ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεις για του ουίσκι:

Μύθοι και αλήθειες για τις αμυγδαλές


Λίγα προβλήματα αποτέλεσαν αντικείμενο τόσων συζητήσεων στην ιστορία της Ιατρικής όσο ηαμυγδαλεκτομή. Από τότε που την περιέγραψαν ο Παύλος ο Αιγινίτης και ο Κέλσος πριν από χιλιάδες χρόνια ώς σήμερα, η επέμβαση αυτή, όπως και η αδενοειδεκτομή (για τα «κρεατάκια») αργότερα, υπήρξε πεδίο αντιπαραθέσεων, με κύριο θέμα την αναγκαιότητα της αφαίρεσης του οργάνου.

Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα!

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά είδη διατροφής, όπως ψωμί, αρτοσκευάσματα, κρέας και γαλακτοκομικά, απειλεί να πλήξει τους καταναλωτές, παρά τη μεγάλη μείωση της κατανάλωσης λόγω κρίσης.

Αϋπνία και 9 παράπλευρες...απώλειες


Μπορεί σε γενικές γραμμές η αϋπνία να προκαλεί κακή διάθεση και νεύρα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει 9 ακόμα σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.

1. Ατυχήματα

Αιτίες τριχόπτωσης. Τροφές που βοηθούν στην υγεία των μαλλιών


Το φθινόπωρο παρατηρείται να πέφτουν τα μαλλιά σαν τα φύλλα  των δένδρων. Σε αυτό συμβάλουν  η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας που καταστρέφουν την τρίχα, η κούραση, μετά από τις διακοπές, το άγχος, αλλά και η διατροφή.

Mυαλό: Αν το γυμνάζεις, δεν γερνάει!

...και έως τα βαθιά γεράματα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...