Περισσότερα ακόμα εδώ

Πέντε απλές συμβουλές για να απολαμβάνετε εκπληκτικό σεξ! Five simple tips for enjoying amazing sex!


 

Οι ποδοσφαιστές δεν κάνουν ποτέ θέατρο....


Δείτε τι συμβαίνει πραγματικά κατά την διάρκεια του αγώνα...

Έρευνα έδειξε ότι 1 στους 10 Βρετανούς βάφεται... κρυφά!

Τoυλάχιστον το 11% των Βρετανών αντρών παραδέχονται ότι βάφονται κρυφά, με το καλυπτικό ματιών (κονσίλερ) και το λιπ γκλος να αποτελούν τα πλέον αγαπημένα τους προϊόντα, σύμφωνα με έρευνα.

Οι γυναικείες ορμόνες ...(μικρές κακίες)

Γυναικείες Ορμόνες... Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και... άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες....
Είναι οι εξής:

Τα τσιτάχ παίζουν με... το φαγητό τους! Η νεαρή αντιλόπη «πίστεψε» ότι ξεπέρασε το νόμο της φύσης (pics)


Το παιχνίδι με το φυσικό σου εχθρό δεν είναι συνήθως και τόσο έξυπνη πράξη. Ωστόσο, μια νεαρή αντιλόπη πίστεψε ότι μπορεί να συνυπάρξει με τρία τσιτάχ, τους φυσικούς της θηρευτές.

Και πράγματι, για κάμποσα λεπτά τα αιλουροειδή φάνηκαν διατεθειμένα να παίξουν με το νεαρό ζώο, δίνοντας την εντύπωση ότι οι νόμοι της φύσης μπορούν να αναιρεθούν.

Ό,τι και να κάνεις, σου γυρνάει πίσω...


Σκηνή 1

Ο γεροξεκούτης πορνόγερος επιχειρηματίας, κλείνει το μάτι στην τσαχπινογαργαλιάραΤο σχήμα του ποτηριού και η διάθεση για αλκοόλ


b_200_150_16777215_00___images_bar-drinks.jpgΤο σχήμα του ποτηριού παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο αλκοόλ θα πιεί κανείς, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έρευνα, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι πίνουν αρκετά πιο πολύ από ποτήρια με καμπύλες που έχουν διαφορετική διάμετρο κατά μήκος τους, σε σχέση με τα ίσια ποτήρια που έχουν την ίδια διάμετρο στο πάνω και στο κάτω μέρος τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παράξενες συμπτώσεις που κάνουν την τρίχα σου να σηκώνεται
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παράξενες συμπτώσεις που κάνουν την τρίχα σου να σηκώνεται
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λογικές εξηγήσεις σε διάφορα γεγονότα που φαντάζουν παράξενα, και άλλοι τόσοι που θεωρούν ότι όλα καθορίζονται από μια προδιαγεγραμμένη μοίρα.
Μερικές πολύ μυστήριες συμπτώσεις όμως, δεν μπορούν να εξηγηθούν επαρκώς με βάση τους φυσικούς νόμους, ούτε από τους μεγαλύτερους ορθολογιστές.

5+1 μύθοι για τα παυσίπονα

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη μορφή φαρμάκου που πάντα βρίσκει καταφύγιο στην τσάντα μας ή στο συρτάρι του γραφείου. Ο λόγος για τα παυσίπονα και τους μύθους που τα συνοδεύουν...

7 τρόποι για να καταλάβεις αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή όχι

Τι συμβαίνει πίσω από την κλειστή πόρτα της κουζίνας των εστιατορίων; Αν θέλετε να προστατεύσετε τόσο το πορτοφόλι σας, όσο και… την υγεία σας, διαβάστε μερικά tips, που καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε προκειμένου να επιβεβαιώσετε αν ήταν σωστή η επιλογή του εστιατορίου που κάνατε...

Απίστευτο: Ολόκληρο το διαδίκτυο στηρίζεται σε 232 υποθαλάσσια καλώδια!


Δείτε τον χάρτη!
Απίστευτο και όμως αληθινό για όσους δεν το γνώριζαν μέχρι σήμερα...

Γιατί οι σύγχρονες γυναίκες δε μένουν εύκολα έγκυες;


Αν είστε από αυτές που θέλετε να αποκτήσετε παιδί αλλά είναι μάλλον δύσκολη υπόθεση για σας, εξετάστε όλους τους παράγοντες που μπορεί να συμβάλουν στην υπογονιμότητά σας.
Διαβάστε γιατί οι σύγχρονες γυναίκες δεν μένουν εύκολα έγκυες
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...