Περισσότερα ακόμα εδώ

Η δίαιτα της μπανάνας! Μυστικό από την Ιαπωνία που υπόσχεται να χάσεις εως και 20 κιλά…

Ναι τώρα το ξέρεις καλά. Η μπανάνα δεν παχαίνει! Οι Ιάπωνες όμως έρχονται να αποθεώσουν το τροπικό φρούτο στο μαγικό μυστικό για να χάσεις πολλά κιλά. Και όπως ισχυρίζονται γρήγορα και χωρίς να πεινάς.
Η δίαιτα της μπανάνας μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι και 20 κιλά σε διάστημα ενός μήνα, ανάλογα με το περιθώρια απώλειας βάρους σου φυσικά. Κι όλο αυτό μόνο με το να επιλέγεις μπανάνα και μόνο μπανάνα για πρώινο.
Είναι η πιο διάσημη δίαιτα από την Ανατολή…

Τι έγραψε στο twitter ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers για τη μεγάλη χθεσινή συναυλία ;

Οι Red Hot Chili Peppers
εμφανίστηκαν χτες για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια, με περισσότερους από 60.000 φανς του συγκροτήματος να δίνουν το δυναμικό «παρών».
Οι εντυπώσεις όσων τους είδαν από κοντά ήταν ανάμεικτες, όμως ποια γνώμη είχε το ίδιο το συγκρότημα για το ελληνικό κοινό;
Ο ντράμερ των RHCP, Τσαντ Σμιθ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

Το manual του χωρισμού


Όλοι οι χωρισμοί δεν είναι ίδιοι: διάλεξε το σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστείς, ακολούθα το αντίστοιχο σχέδιο δράσης και νιώσε καλύτερα όσο το δυνατόν ταχύτερα. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Εδώ δεν θα βρεις ένα από τα γνωστά άρθρα με προκάτ συμβουλές που δασκαλεύουν όλους τους χωρισμένους αδιακρίτως κενά νοήματος κλισέ (“Κρατήστε μόνο τις καλές αναμνήσεις. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας. 
Κοινωνικοποιηθείτε.”). Όλοι οι χωρισμοί δεν είναι ίδιοι και ό,τι "δουλεύει" στον δίπλα δεν σημαίνει πως μπορεί να εφαρμοστεί και σε σένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο ΕΦΕΤ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ AMITA MOTION!!!

Την ανάκληση φυσικών χυμών με την επωνυμία «100% φυσικός χυμός Amita Motion», ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ μετά την ανίχνευση του μη παθογόνου μικροοργανισμού Alicyclobacillus spp. 

Συγκεκριμένα η Κεντρική Υπηρεσία του Φορέα, καθώς και η
Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, έγιναν αποδέκτες σχετικών πληροφοριών όσον αφορά στη διακίνηση φυσικού χυμού με δυσάρεστη γεύση. Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την εταιρεία παραγωγής, η οποία γνωστοποίησε την ανίχνευση στα συγκεκριμένα προϊόντα, του μη παθογόνου μικροοργανισμού Alicyclobacillus spp.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...