Περισσότερα ακόμα εδώ

ΜΊΛΑ ΤΟΥ ΠΡΌΣΤΥΧΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙΣ !


 Πολλές θα ήθελαν να «ανάψουν» το αγόρι τους, αλλά δεν θα μπορούσαν όλες να μιλήσουν για μεγάλα και ερωτικά όργανα και πράγματα που ακούς μόνο σε ταινίες πορνό. Θέλεις όμως να κάνεις την ατμόσφαιρα αισθησιακή και σεξουαλική, ερωτική και πρόστιχη, ρομαντική αλλά και λάγνα. Πως θα το καταφέρεις αυτό; Το Onlylove σου δίνει την απάντηση. Λοιπόν πως τι λες για να κάνεις έναν άντρα φωτιά χωρίς να φαίνεσαι ανόητη ή να ακούγεσαι σαν φορτηγατζής; Και πως ;

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ: Τα δάχτυλα προδίδουν πόσο άντρας είστε!



 Δείτε την εικόνα της έρευνας και ξεκινήστε τις συγκρίσεις...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Το διαδικτυακό κίνημα ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ξεπέρασε τους 10.000 φίλους χάρη στην προσπάθεια όλων μας!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ Το πιο θαρραλέο κοριτσάκι στον κόσμο

Το πιο θαρραλέο κοριτσάκι στον κόσμοΑπεικονίζει μια μικρή Παλαιστίνια που στέκεται απέναντι στους Ισραηλινούς στρατιώτες και τους φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με το θάρρος και τα λόγια της.

Η αθωότητα της ηλικίας της, την οπλίζει με απίστευτο κουράγιο και άγνοια κινδύνου, για να πει στους πάνοπλους στρατιώτες, λόγια σκληρά, αλλά αληθινά.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ... ΟΛΚΗΣ.



ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ

Η ανδρική φαλάκρα, αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο πρόβλημα

Θεραπείες τριχόπτωσης - ανδρογενετικής αλωπεκίας

Η ανδρογενετική αλωπεκία ή ανδρική φαλάκρα, αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο πρόβλημα στην εμφάνιση και ψυχολογία του σύγχρονου άνδρα. Περίπου ένας στους δύο άνδρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υποφέρουν από κάποιου βαθμού αλωπεκία ή τριχόπτωση.

Σας τη σπάει που ξέρουν πότε διαβάζετε τα μηνύματα τους; Δείτε τη λύση...

Πριν από λίγο καιρό, το Facebook ενσωμάτωσε ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους φίλους σας να ενημερώνονται για το πότε ακριβώς διαβάζετε τα μηνύματα που σας στέλνουν.
Αρχικά η υπηρεσία ενημερώσεων ήταν διαθέσιμη στα προσωπικά μηνύματα μεταξύ χρηστών και αργότερα και στα group chats, ενώ για κάποιο λόγο το Facebook αποφάσισε να μην επιτρέπει στους χρήστες του να την απενεργοποιήσουν.

Επτά στα 10 ξυραφάκια Bic παγκοσμίως είναι made in Greece!

Βιολέξ: Εξάγει ξυραφάκια Bic σε 153 χώρες, δίνει δουλειά σε 1.200 Έλληνες. Πέρσι έκανε 150 προσλήψεις και έδωσε αυξήσεις 4%! Όταν ξαφνικά πρόπερσι το φθινόπωρο οι στάσεις των λεωφορείων γέμισαν με ελληνικές σημαίες και το μήνυμα «τα Bic είναι δικά μας», πολύς κόσμος απόρησε. Τι σχέση έχει με την Ελλάδα η

Δώστε ένταση και διάρκεια στο άρωμα σας

Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε το άρωμα σας να διαρκέσει περισσότερο, αλλά με έξυπνα κόλπα μπορείτε να το διαμορφώσετε ανάλογα με τις εποχές ή να το φορέσετε με μοναδικούς τρόπους για μεγαλύτερη απόδοση. 
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο τρόπος που φοράτε το άρωμα σας είναι εξίσου σημαντικός με το ίδιο το άρωμα που επιλέγετε.

Ποιες είναι οι 25 φράσεις που πρέπει οπωσδήποτε να πεις στη ζωή σου!!


Υπάρχουν κάποιες φράσεις που κάποιος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Δεν είναι περίπλοκες, δεν είναι ποίηση, είναι όμως μικρές προτάσεις με μεγάλο νόημα...

Είναι πονηροί... οι Γάλλοι σερβιτόροι! Μάθετε πως θέλουν να σας ξεγελάσουν...

Ως γνωστόν, πέρα από τις γαστρονομικές της λιχουδιές, η Γαλλία φημίζεται και για τα «γκαρσόν»της, εκείνα με τη μακριά ποδιά και το απότομο ύφος, με τα οποία έχει αρκετές φορές ασχοληθεί όχι μόνο ο γαλλικός αλλά και ο διεθνής Τύπος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν η Χούντα χρηματοδοτούσε τον Ολυμπιακό!


Δανεικά κι αγύριστα; Όχι αυτή είναι η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Την εποχή της Χούντας των συνταγματαρχών, όταν ο υπόλοιπος λαός έψαχνε λίγη ελευθερία, οι ερυθρόλευκοι...

ΔΕΙΤΕ: Τις κορυφαίες Ελληνικές καινοτομίες που άλλαξαν τη ζωή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο!!


Μη βιαστείτε να πείτε ότι οι σημαντικότερες ελληνικές πατέντες ανήκουν στην αρχαία Ιστορία μας. Μπορεί οι χάρτες, τα συστήματα ύδρευσης, οι καταπέλτες, οι γεωμετρικές εφαρμογές να έκαναν διάσημους τους αρχαίους ημών, αλλά έχουν και οι σύγχρονοι ημών την χάρη τους...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...