Περισσότερα ακόμα εδώ

Τι σχέση έχει η ευτυχία με την εξυπνάδα

Τι σχέση έχει η ευτυχία με την εξυπνάδα

Οι άνθρωποι που έχουν χαμηλό IQ έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν μια πιο δυστυχισμένη ζωή σε σχέση με τους πιο έξυπνους, σύμφωνα τουλάχιστον με νέα βρετανική μελέτη.

Τι να κάνετε όταν το παιδί παραπονιέται πως δεν βλέπει καλά

Απολύτως αναγκαίος είναι ο προληπτικός οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το πιο σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσουν παιδιά της προσχολικής και αρχικής σχολικής ηλικίας είναι η αμβλυωπία ή το κοινώς λεγόμενο «τεμπέλικο μάτι», σημειώνει ο καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Αναστάσιος Ιωάννης Κανελλόπουλος.

Η φώτο της ημέρας....

Η ιστορία της Αγια-Σοφιάς

Η Αγία Σοφία είναι το πρώτο κτίσμα που χτυπάει στα μάτια του επισκέπτη, καθώς εισέρχεται από την Προποντίδα. Το ξεχωριστό αυτό σημείο είχαν επιλέξει για να χτίσουν τους ναούς τους, αιώνες πριν από τους Βυζαντινούς, οι ειδωλολάτρες.
Ο πρώτος ναός της Αγίας Σοφίας θεμελιώθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ. όταν ονόμασε τη μετέπειτα Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η ανέγερση του ναού ολοκληρώθηκε από τον γιο του Κωνστάντιο και τα εγκαίνια έγιναν το 346.

Το θαυματουργό για τον καρκίνο λεμόνι

Το θαυματουργό για τον καρκίνο λεμόνι

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ. ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

  
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ... ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ... @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.

Ο Άγνωστος Χημικός Πόλεμος

Ο Άγνωστος Χημικός Πόλεμος και η δημιουργική Αντίσταση στην Εποχή της Κρίσης
Πώς να αντικαταστήσετε τα επικίνδυνα χημικά προϊόντα του σπιτιού σας με φυσικά και υγιεινά:Βλέπετε τις ειδήσεις κάθε βράδυ και μαυρίζει η ψυχή σας. Κλείνετε την τηλεόραση σας ενοχλημένοι και αναρωτιέστε αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...