Περισσότερα ακόμα εδώ

9 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον καφέ


Είστε λάτρεις του καφέ όλων των μορφών και ειδών και πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα γύρω από κάθε κόκκο του; Τσεκάρετε τον εαυτό σας με τα παρακάτω 9 tips του Readers' Digest που ίσως δεν γνωρίζετε..

1. «Espresso» θα πει...

Ιδέες και επίδειξη διπλώματος πετσέτας.15














Από τον
Luigi Spotorno
Μάθετε πως να διπλώνεται την πετσέτα σ' ένα δείπνο για να εντυπωσιάσετε

τους καλεσμένους σας

Τα μικρόβια του ψυγείου .

Πριν από λίγο καιρό, μία νέα μελέτη έδειξε ότι τα συρτάρια φρούτων και λαχανικών των οικιακών ψυγείων περιέχουν βακτήρια σε επίπεδα έως… 785 φορές υψηλότερα από το όριο ασφαλείας – με επικίνδυνα μικρόβια όπως το e. coli, η σαλμονέλα και η λιστέρια να κάνουν αληθινό… πάρτι ανάμεσα στις ντομάτες, τα αγγούρια και τα κεράσια μας.

Πώς εμφανίστηκε το νερό στη Γη;

Το νερό χαρακτηρίζει τη Γη μας. Ποια είναι, όμως, η προέλευσή του; Σήμερα οι ωκεανοί καλύπτουν τα δύο τρίτα της επιφάνειας της Γης. Δεν ήταν όμως πάντοτε έτσι. Τα πρώτα 500 περίπου εκατομμύρια χρόνια μετά τη γέννηση της Γης, η επιφάνεια του....

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Ελληνική γλώσσα όταν εμείς την σκοτώνουμε


Την ώρα που οι Έλληνες επιστήμονες συμφωνούν να απλοποιήσουν την ελληνική γλώσσα και να μειώσουν τα σύμφωνα τα φωνήεντα και να αλλάξουν τα όσα μαθαίναμε στην ελληνική γραμματική ως τώρα , το CNN η APPLE και ξένοι επιστήμονες θαυμάζοντας τον πλούτο της τονίζουν ότι αν δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα δεν είχαμε πολιτισμό.

Είσαι επιχειρηματίας ή έχεις επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις κεφάλαια; Ιδού η πηγή!!!

Είσαι επιχειρηματίας ή έχεις επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις κεφάλαια; Ιδού η πηγή!!!Πολλοί επιχειρηματίες έχουν λαμπρές ιδέες αλλά δεν έχουν τα απαραίτητα κεφάλαια να τις αναπτύξουν. Κάποιοι άλλοι ενώ ξεκίνησαν και έστησαν την επιχείρησή τους, διαπίστωσαν ότι οι ασφυκτικές συνθήκες ρευστότητας που επικρατούν στην αγορά δεν τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν, περαιτέρω ενώ διαθέτουν ποιοτικό προϊόν και τεχνογνωσία. Υπάρχει τρόπος για να αντλήσουν κεφάλαια χωρίς να δανειστούν από τις τράπεζες και χωρίς να υποθηκεύουν την περιουσία τους;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...