Περισσότερα ακόμα εδώ

Τα καινούργια παπούτσια........


O κυρ-Κώστας και η κυρα-Φρόσω είναι παντρεμένοι εδώ και πενήντα χρόνια και τώρα είναι περασμένα 70. Όλη του τη...ζωή ο κυρ-Κώστας ήθελε ένα ζευγάρι παπούτσια από δέρμα κροκοδείλου και έκρινε πως είχε φτάσει πια η ώρα να τα κάνει δώρο στον εαυτό του. 

Όταν επέστρεψε σπίτι, φορώντας τα καινούργια του παπούτσια, είπε στην κυρα-Φρόσω: 

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ


Ανασφάλιστα. Μια ουσιαστική Ανάλυση


  Τα δύο τελευταία χρόνια γίνονται συνεχείς αναφορές στο πλήθος των ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, αλλά και στην εντεινόμενη αύξησή του. Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι πράγματι μια πληγή, ένας κίνδυνος για οποιονδήποτε, με πολλές κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις. Ταυτόχρονα όμως, η υπερβολή και η προχειρότητα στις δηλώσεις των αρμοδίων και στα δημοσιεύματα δημιουργούν μια ψεύτικη ή έστω λανθασμένη εικόνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το πλήθος των ασφαλισμένων οχημάτων είναι περίπου 5.000.0000. Ταυτόχρονα τα δημοσιεύματα αναφέρουν 2.000.000 περίπου ανασφάλιστα οχήματα, δηλαδή ένα τεράστιο ποσοστό, άνω του 25% του συνόλου των οχημάτων που κυκλοφορούν. Κανένα ανασφάλιστο όχημα με ελληνικές πινακίδες δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί.
Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Ποια είναι και ποια θεωρούνται ανασφάλιστα οχήματα;

Τι σημαίνει να είσαι «φτωχός».


Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρεςvστο χωριό, σε μια οικογένεια που ζούσε στο βουνό.


Πέρασαν τρεις μέρες και δυο νύχτες στην αγροικία. Καθώςvεπέστρεφαν στο σπίτι, μέσα στο αυτοκίνητο, ο πατέρας ρώτησε το... ... γιο του:

Τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους..

"Τα πτυχία copies κτώνται"
(Σε τοίχο στην περιοχή Γκύζη)


"Το καλύτερο σχολείο που φωτίζει είναι αυτό που καίγεται"
(4ο Λύκειο, Καλαμάτα)

Η φωτογραφία της ημέρας! από world-of-fotos.blogspot.gr

Κατάλαβες τώρα γιατί............

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες

(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)

και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα

(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην Ελληνική αγορά...

Δεν θα ξαναδείς ένα φλιτζάνι καφέ με τον ίδιο τρόπο ξανά...

Μία νεαρή γυναίκα πήγε στη μητέρα της και της μίλησε για τη ζωή της και πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη. Δεν ήξερε πώς να φτιάξει τα πράγματα και ήθελε να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, να τα παρατήσει. Είχε κουραστεί να προσπαθεί και να παλεύει. Της φαινόταν πως μόλις λυνόταν ένα πρόβλημα, ένα άλλο νέο προέκυπτε.

Βοηθήστε να βρεθεί ο ένοχος




Πληροφορίες σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα 







Πωλήθηκε συλλογή ηλεκτρονικών παιχνιδιών έναντι 999.999,99 ευρώ!

Πωλήθηκε συλλογή ηλεκτρονικών παιχνιδιών έναντι 999.999,99 ευρώ!

Με τιμή εκκίνησης 999.999,99 ευρώ, βγήκε πριν λίγες ημέρες στο «ebay», μία τεράστια συλλογή  βιντεοπαιχνιδιών, για 22 πλατφόρμες…






Only in Greece-Υφυπουργός Υγείας: Ήρθα στην εκπομπή σας γιατί δεν έχω τί να κάνω στο υπουργείο


Μία απίστευτη δήλωση έκανε η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία είπε πως έδωσε το «παρών» σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί δεν έχει ακόμη τί να κάνει στο υπουργείο.


«Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα και είναι απτά σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο σε αυτούς που συμμετέχουν στο σύστημα υγείας», είπε η υφυπουργός Υγείας φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, συμπληρώνοντας πως..

«δεν υπάρχει χρόνος για να καθυστερούμε».

14 τρόποι να κρατήσετε δροσερό το σπίτι σας χωρίς κλιματιστικά


Ας σκεφτούμε λίγο πιο «πράσινα» και οικονομικά και ας δοκιμάσουμε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους για να δροσίσουμε το σπίτι μας χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουμε ούτε μια κιλοβατώρα ενέργειας...



5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ‏..........

Ο Γιάννης και η Μαρία είναι ένα ζευγάρι κοντά στα πέντε χρόνια παντρεμένοι και όλα πήγαιναν καλά στο συζυγικό βίο μέχρι τη στιγμή που κάποια μικρά οικιακά προβλήματα άρχισαν να χαλούν αυτή την ηρεμία . 
Μια μέρα η Μαρία μετά τη δουλειά ανακαλύπτει  ότι το καζανάκι στο μπάνιο στάζει. 
  
 ---Ρε Γιάννη θα δεις λίγο το  καζανάκι που στάζει και να το φτιάξεις 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...