Περισσότερα ακόμα εδώ

Τα συχνότερα ατυχήματα που μπορεί να πάθουμε στο $εξ. Όλη η λίστα

Του 

Μπρος στην απόλαυση, τι είναι ο πόνος;.. Παρ´όλα αυτά η γνώση καταστάσεων που μπορεί να μας συμβούν κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή, και η ενημέρωση μας για τους τρόπους προφύλαξης, μπορεί να μας βοηθήσει στις περισσότερες φορές να τα αποφύγουμε, ή στην χειρότερη περίπτωση να τα αντιμετωπίσουμε σωστά.
Ποια είναι τα συχνότερα ατυχήματα;

ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ... ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ .. ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ...


 

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το κινητό τους σαν 
ξυπνητήρι. Η συνήθεια αυτή βλάπτει περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε 
την υγεία μας. 

Ποια η επίδραση του κακάο στη διάθεσή μας

 Η σοκολάτα και η «γλυκιά» της επίδραση στη διάθεσή μας και στην ψυχολογία μας πάντα προσελκύει το…

Ποιες και πόσες αποδείξεις πρέπει να μαζέψουμε για το 2013


Έρχεται πάλι το μέτρο των αποδείξεων τις οποίες θα πρέπει να μαζέψουν και πάλι οι φορολογούμενοι, προκειμένου να καταγραφούν στην φορολογική τους δήλωση σύμφωνα με «τα ΝΕΑ», ενώ την συλλογή αποδείξεων στο σπίτι «γλυτώνουν» όσοι χρησιμοποιούν κάρτα αποδείξεων.

ΕΚΣΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΜΝΑΣΙΟ ΤΙΝ ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΓΛΟΣΣΑ!

Προ 30 ετών και πλέον, βροντοφώναζαν οι φύλακες στις «υψηλές σκοπιές του πνεύματος», πως, το επιδιωκόμενο από την εποχή της επιβολής του πραξικοπήματος του αποκαλούμενου
ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟΥ, ήταν η προώθηση της «φωνητικής» γραφής!!!
...

ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗΝ... ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ, ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΌΣΟΥΝ ΞΑΝΆ ΜΙΑ... ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΌ;

Οι ευγενικές κυρίες που σας υποδέχονται κάθε φορά στην είσοδο ενός αεροπλάνου εύχονται να έχετε ένα καλό και ασφαλές ταξίδι!..
Αναρωτηθήκατε ποτέ και εσείς όμως αν συμπεριφέρεστε με τέτοιο τρόπο ώστε και η δική τους δουλειά να γίνεται με ευκολία; Σας αποκαλύπτουμε μερικά μυστικά που μάλλον δεν έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σας!
Ξεκινάμε...

12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. το κεφάλι μας


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ 

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
Με εκτίμηση
Κ.Χαλιβέλης
12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. "το κεφάλι μας"!.........

Όλη η αλήθεια για το γάλα...!!




Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι πρέπει να πίνουν γάλα γιατί είναι η «τέλεια τροφή», προκειμένου να είναι υγιείς. Αντέξτε και διαβάσετε το μακροσκελές άρθρο. Οι πληροφορίες είναι ουσιαστικές...

Ποιες ώρες είναι κατάλληλες για σεξ!!!




Ποιες ώρες είναι πιο ευνοϊκές για ερωτική συνεύρεση και ποιες θα ήταν καλύτερα να το...αποφύγετε;Πείτε ότι οι συνθήκες να είναι οι κατάλληλες για ερωτικό παιχνίδι. Είστε μόνοι στο σπίτι, έχετε τελειώσει τις υποχρεώσεις σας και ο/η σύντροφος βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Έλα όμως που οι ορμόνες δεν συγχρονίζονται και η διέγερση λείπει!

Γιατί σας τα χαλάει το βιολογικό σας ρολόι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...