Περισσότερα ακόμα εδώ

10 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για το φιλί


Όλοι ξέρουμε 1-2 πράγματα για το φιλί. Όμως σίγουρα κανείς δεν γνωρίζει και τα 10 παρακάτω πράγματα για το φιλί…

Γιατί τα μωρά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;



Eνα άρθρο κυκλοφορεί στο Facebook και το Twitter περιγράφοντας τον λόγο για τον οποίο τα μωρά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς.

Το κείμενο έχει άγνωστο συγγραφέα και αναφέρει τα εξής:

Ο σωστός τρόπος να συντηρήσεις και να ξαναζεστάνεις ένα μαγειρεμένο φαγητό

Το ιδανικό είναι να μαγειρεύεις κάθε φορά την ποσότητα που πρόκειται να καταναλώσεις σε ένα γεύμα, για να τρως φρέσκο φαγητό και να μην πετάς τίποτα.Όμως, αν για κάποιους λόγους χρειαστεί να φτιάξεις παραπάνω ή τύχει να περισσέψει φαγητό, δες πώς μπορείς να το συντηρήσεις και να το ζεστάνεις σωστά, όταν έρθει η ώρα να το σερβίρεις.

Eμφιαλωμένο νερό: Μάθε μυστικά για την κατανάλωση του που θα σε τρομάξουν!






Νερό, ένα τόσο ιερό πράγμα. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι το έχουμε ξεχάσει τελείως αυτό. Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της ζωής.

Πώς βοηθάς τους χάκερ εν αγνοία σου;

Αν έχεις αναρωτηθεί κατά καιρούς, πώς γίνεται οι χάκερ να βρίσκουν με τόση ευκολία τα passwords των χρηστών, η σωστή απάντηση δεν περιορίζεται μόνο στις μεθόδους που αυτοί χρησιμοποιούν.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία έδειξε ότι οι ίδιοι οι χρήστες διευκολύνουν τη ζωή των χάκερ επειδή δε χρησιμοποιούν αρκετούς κωδικούς πρόσβασης.
Για να μιλήσουμε με νούμερα, ο μέσος Βρετανός διαθέτει 26 online λογαριασμούς, αλλά σε όλους αυτούς χρησιμοποιεί μόνο 5 κωδικούς πρόσβασης.
 Το αποτέλεσμα είναι η μεγάλη αύξηση του αριθμού των online λογαριασμών να συνοδεύεται από έκρηξη των κρουσμάτων ηλεκτρονικής απάτης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ H.A.A.R.P. ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΕΦΗ ΤΩΝ CHEMTRAILS;

Για όσους θέλουν να μάθουν για το υπερόπλο H.A.A.R.P., τα chemtrails, πως συνδυάζονται και για ποιο σκοπό...



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ Η.Α.A.R.P.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...