Περισσότερα ακόμα εδώ

Λιπογλυπτική – laser λιπόλυση

Η laser λιπόλυση και λιπογλυπτική με Laser Smartlipo είναι μία καινοτόμος, πρωτοποριακή τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε λιπόλυση και λιπογλυπτική και χάνουμε πόντους χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Η laser λιπόλυση είναι ιδανική για σημεία που συσσωρεύουν τοπικό λίπος που δύσκολα φεύγει ακόμη και με την πιο επίμονη δίαιτα.



Laser λιπόλυση και λιπογλυπτική

Η laser λιπόλυση - λιπογλυπτική γίνεται με το laser Smartlipo, το οποίο εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και λιώνει το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Η κεφαλή του laser, διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές της κυτταρίτιδας, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω  της παραγωγής νέου κολλαγόνου. Με τη laser λιπόλυση οι γραμμές του σώματος βελτιώνονται (λιπογλυπτική).

Ιδανικές περιοχές για Laser λιπόλυση και λιπογλυπτική

Η laser λιπόλυση  είναι ιδανική για περιοχές του σώματος που συσσωρεύουν λίπος όπως οι γλουτοί (ψωμάκια), το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά, οι βραχίονες. Laser λιπόλυση - λιπογλυπτική εφαρμόζεται επίσης σε πιο ευαίσθητες περιοχές όπως τα κάτω βλέφαρα, βελτιώνοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια, καθώς και στην κάτω γνάθο (για το διπλοσάγονο)

Εφαρμογή laser λιπόλυσης

Η laser λιπόλυση είναι μέθοδος εύκολη, ασφαλής, ανώδυνη και γίνεται στο χώρο του ιατρείου. Δεν απαιτεί νοσηλεία και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές του. Της laser λιπόλυσηςπροηγείται τοπική αναισθησία στην περιοχή της εφαρμογής. Η οπτική ίνα του laser εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και με το ειδικό μήκος κύματός της καταστρέφει το λίπος (laser λιπόλυση) . Το μεγαλύτερο μέρος αυτού απομακρύνεται κατά τη διάρκεια της επέμβασης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες περιοχές του σώματος (λιπογλυπτική).Η λιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί και στους άνδρες.

Κόστος laser λιπόλυσης και λιπογλυπτικής με Smartlipo

Η τιμή της laser λιπόλυσης και λιπογλυπτικής με Smartlipo ξεκινά από 1000 Ευρώ ανά περιοχή. Ειδικές τιμές γίνονται σε συνδυασμό laser λιπόλυσης δύο ή περισσότερων περιοχών.
Η laser λιπόλυση - λιπογλυπτική με Smartlipo μπορεί να συνδυαστεί δίνοντας άριστα αποτελέσματα με μεσοθεραπεία λιπόλυσηςμεσοθεραπεία σύσφιξης, Fractional Laser με την κλασική λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική, βραχιονοπλαστική, ανόρθωση μηρών και γλουτών.
Η laser λιπόλυση Smartlipo μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας με εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα.
Η laser λιπογλυπτική μπορεί να εφαρμοστεί και σε άνδρες.
laser lypolysis kai lipoglyptiki
lipoglyptiki lipolisi

Συχνές Ερωτήσεις :

Πώς κάνει laser λιπόλυση - λιπογλυπτική το laser Smartlipo;
Πονάει η εφαρμογή laser λιπόλυσης με Smartlipo; Tι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;
Σε τι διαφέρει η laser λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo από την κλασσική λιποαναρρόφηση;
Είμαι ιδανικός υποψήφιος για λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo;
Γιατί να επιλέξω το Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία laser λιπόλυσης - λιπογλυπτικής;

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...