Περισσότερα ακόμα εδώ

ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Κώστα Ρούσσα και Γεωργίας Ευθυμιάδου

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

Στο κατάμεστο Εκλογικό του Κέντρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε στους υποψηφίους του συνδυασμού του τις δύο νέες υποψηφιότητες και συγκεκριμένα την εκπαιδευτικό του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Γεωργία Ευθυμιάδου και το Δημοτικό Σύμβουλο και τραπεζικό υπάλληλο Κώστα Ρούσσα.

ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός

Γιάννης Κασσαβός - υποψήφιος Δήμαρχος ΑχαρνώνΣυνάντηση με το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες", με μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό

Συνάντηση με τον Σκοπευτικό Όμιλο "Ο ΠΑΡΝΗΣ"

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό συνάντησαν οι κ. Κατσιφής Ιωάννης Πρόεδρος και Δίελας Δημήτριος Γραμματέας τουΣκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών "Ο ΠΑΡΝΗΣ".

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες", τέθηκαν όλα τα προβλήματα λειτουργίας του Σκοπευτηρίου Αχαρνών, ενός αθλητικού χώρου που είναι γνωστός στους φίλους της σκοποβολής κατά πήλινου στόχου. 

ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», Γιάννης Κασσαβός.

Δύο υποψηφιότητες για το Δημοτικό Συμβούλιο και πέντε για τα τοπικά συμβούλιαο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός:


Ανακοίνωση προγραμματικών επισημάνσεων

Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες ανακοινώνει τις προγραμματικές της επισημάνσεις, οι οποίες αποτελούν προπομπό του Προγράμματός της. Μέσα από το φυλλάδιο που μοιράζεται από σήμερα στους δημότες των Αχαρνών, η παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, ορίζει τους άξονες πολιτικής δράσης και κοινοποιεί τις προγραμματικές της κατευθύνσεις. 


Πιο συγκεκριμένα:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο Kontra Channel

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ -- Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο Kontra Channel καλεσμένος της εκπομπής "Δημοτικές Εκλογές 14".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...