Περισσότερα ακόμα εδώ

ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Κώστα Ρούσσα και Γεωργίας Ευθυμιάδου

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

Στο κατάμεστο Εκλογικό του Κέντρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε στους υποψηφίους του συνδυασμού του τις δύο νέες υποψηφιότητες και συγκεκριμένα την εκπαιδευτικό του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Γεωργία Ευθυμιάδου και το Δημοτικό Σύμβουλο και τραπεζικό υπάλληλο Κώστα Ρούσσα.

Για την Γεωργία Ευθυμιάδου είπε ότι είναι μια εκλεκτή υποψηφιότητα που θα συμβάλει στην ολοκλήρωση του προγράμματος της παράταξης, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στο σύζυγό της Μπάμπη Τουμανίδη, αναφέροντας ότι είναι Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θρακομακεδόνων κι ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με θερμά λόγια αναφέρθηκε στο Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Ρούσα, τονίζοντας ότι μαζί του τον συνδέουν πολλά, καθώς εκλέχθηκαν και οι δύο, για πρώτη φορά, στο Δημοτικό Συμβούλιο, το 1994.

"Ο Κώστας Ρούσσας είναι ένα εξαιρετικός οικογενειάρχης, ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, που κοσμεί με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι μεγάλη χαρά που τον έχουμε κοντά μας. Η παρουσία του μας τιμά και μας προσδίδει κύρος", τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ρούσας ευχαρίστησε για την υποδοχή, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 18 Μαΐου η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» θα είναι η νικήτρια των εκλογών.

 

Φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...