Περισσότερα ακόμα εδώ

Μιλώντας για το σεξ (με τον πιο απλό τρόπο)

Μια σειρά εικόνων περιγράφουν με δυο λόγια όλα τα δύσκολα θέματα

. Εννοείται δεν συνιστάται επιστημονικώς να τα χρησιμοποιήσετε για σεξουαλική εκπαίδευση παιδιών, αλλά πάλι, δεν θα είχε πλάκα;
Πολλοί γονείς έρχονται σε δύσκολη θέση όταν τα παιδιά εκφράζουν απορίες όπως «Μπαμπά, τί είναι λεσβία?», «Τί είναι viagra?», «Τί είναι τρανσέξουαλ?», και άλλα τέτοιες απορίες, που χρειάζεται μεγάλη ευρηματικότητα για να μην προκαλέσεις ψυχικά τραύματα στο παιδί με την απάντησή σου. Οι σημερινές οδηγίες ήρθαν να σας απαλλάξουν απο τις δύσκολες αυτές στιγμές αμηχανίας. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι μερικά χρωματιστά στυλό, για να περιγράψετε τις παρακάτω ορολογίες με έναν ευχάριστο και απλό τρόπο.

Τι σημαίνει "Στάση πληρωμών"










ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ»

Πως να πείσεις μια γυναίκα να γυμνάζεται...

Πως να πείσεις μια γυναίκα να γυμνάζεται... 

 

 

 

 

Μπορούμε να δούμε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ μας στο FACEBOOK???

Τι εξηγεί το ίδιο το Facebook!


Είναι πολύ συχνό φαινόμενο διάφοροι επιτήδειοι να προσπαθούν να διασπείρουν κακόβουλες εφαρμογές και άλλο επικίνδυνο λογαριασμό εξαπατώντας τους χρήστες του Facebook.

Το πιο κλασσικό παράδειγμα είναι οι εφαρμογές και οι δημοσιεύσεις εκείνες που αναφέρουν ότι μπορείς να δεις ποιοι επισκέφθηκαν το προφίλ σου.

Προσοχή στις προφυλάξεις....!!

Ο Αλέξης με την Χριστίνα ετοιμάζονται να παντρευτούν.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, η 18χρονη αδερφή της Χριστίνας ντύνεται συνέχεια προκλητικά και κοιτάζει λαίμαργα τον Αλέξη.

Κάποια μέρα λοιπόν, ο Αλέξης πάει στο σπίτι της Χριστίνας όπου βρίσκει μόνο την μικρή αδερφή. H νεαρή του εξομολογείται τον έρωτά της και του λέει πως θέλει να του δοθεί έστω μια φορά πριν παντρευτεί την αδερφή της.

«Ανεβαίνω πάνω και σε περιμένω», του λέει και ενώ ανέβαινε την σκάλα που οδηγούσε στα υπνοδωμάτια συμπληρώνει «μην με κάνεις να περιμένω..’.»

Μια μεγάλη αλήθεια...

Πριν και μετά το σεξ:
Έχεις σκεφτεί πως πριν το σεξ ο ένας βοηθάει τον άλλο να γδυθεί;

Πόσο δίκιο έχει όμως...δυστυχώς...!!!













Τα καλύτερα ψέματα γυναικών και ανδρών



Ποιό από τα δυο φύλα λέει τα περισσότερα ψέματα; Και ποιό τα καλύτερα; Άντρες ή γυναίκες είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι ψεύτες? And the oscar goes to...

Η σχετική έρευνα έγινε για λογαριασμό... της αμερικάνικης εταιρείας 20th Century Fox για το λανσάρισμα της νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Πες μου ψέματα».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...