Περισσότερα ακόμα εδώ

Τι είναι η IP address;

Όλοι τις έχουμε ακούσει και οι περισσότεροι από εμάς, ξέρουνε πάνω κάτω τι είναι. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι είναι μία ip address και που χρησιμεύει!

«Μιλάς Ελληνικά, απλώς δεν το ξέρεις»…

Η συγγραφέας Άννα Στεφανίδου με το σκεπτικό να φέρει τους αγγλόφωνους πιο κοντά στη γλώσσα μας και να την εκτιμήσουν όπως της αξίζει παρουσίασε το πρώτο βιβλίο της από τις εκδόσεις Ιανός με τίτλο: «You speak Greek, you just don’t know it» («Μιλάς Εληνικά, απλώς δεν το ξέρεις»).

Απαλλαγείτε από το στρες: 5+1 συμβουλές για καλύτερη ζωή!


photographer: dmap
Απαλλαγείτε από το στρες που καταδυναστεύει την καθημερινότητά σας και ζήστε μια καλύτερη ζωή!

Το στρες μπορεί βέβαια να έχει δυο όψεις: λίγο στρες μας κρατάει σε εγρήγορση και μας βοηθά να τελειώνουμε τις δουλειές μας γρήγορα και να οργανωθούμε, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Όταν, όμως, αφήσουμε το στρες να μας κυριεύσει, τότε το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε την καθημερινότητά μας δύσκολη και το σώμα μας ν’ αρρωστήσει.

Ακολουθήστε μερικές απλές, καθημερινές συνήθειες που μας βοηθούν να απαλλαγούμε από το στρες και να ζούμε, τελικά, καλύτερα:..

Πώς να γλιτώσετε 50.000 θερμίδες το χρόνο

Πώς να γλιτώσετε 50.000 θερμίδες το χρόνο Το κλειδί για να χάσουμε βάρος είναι η μείωση των θερμίδων. Αυτό το γνωρίζουμε πλέον όλοι μας. Κι αν είστε όπως οι περισσότεροι από μας, δεν θα σας έβλαπτε να απαλλασσόσασταν από 3-4 περιττά κιλά...

Το μεγάλο μυστικό είναι να μειώσετε τις περιττές θερμίδες που λαμβάνετε καθημερινά και με τους έξι εύκολους αυτούς τρόπους μπορείτε να γλιτώσετε μαζικά θερμίδες χωρίς να ψωμολυσσάξετε.

10 πράγματα που μπορείς να μάθεις από τους χαρούμενους ανθρώπους

Παραδέξου το! Κάποιοι άνθρωποι σου σπάνε τα νεύρα. Ενώ όλα γύρω σου είναι χάλια και εσύ είσαι μέσα στη μαυρίλα, αυτοί παραμένουν χαρούμενοι σαν να ζουν σε άλλο κόσμο. Θες να τους μοιάσεις; Δες 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Πονάει το κεφάλι σας;


Πονάει το κεφάλι σας; Για να μην τρέχετε στην Μοζαμβίκη ...
Το κεφάλι σας πάει να σπάσει; Η αντανακλαστική αντίδραση είναι να ψάξετε τα χάπια σας, ειδικά αν ανήκετε σε αυτούς που έχετε τον πονοκέφαλο συχνό «πελάτη».

Επειδή όμως η συχνή χρήση αυτών των φαρμάκων τελικά μειώνει την επίδρασή τους και κάνει τον εγκέφαλο πιο ευαίσθητο στον πόνο, πρέπει να αναπτύξουμε και άλλες στρατηγικές. Πώς μπορούμε λοιπόν να ενισχύσουμε τη φαρμακευτική αγωγή με την κατάλληλη συμπεριφορά; Ας ξεκαθαρίσουμε τα βασικά…

Τι ακτινοβολία εκπέμπουν διαφορές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά;

Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του ερευνητή του «Δημόκριτου», κ. Δημήτρη Κοσμόπουλου στο σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας. Το όριο ασφαλείας που θέτουν οιπερισσότεροι ερευνητές αλλά και οι κατασκευαστές των μετρητών είναι τα 5,8 μιλιβάτ/τ.μ. εφόσον η έκθεσή μας στην ακτινοβολία είναι διαρκής (δηλαδή 24 ώρες το 24ωρο). Οι εθελοντές μας, ένα νεαρό ζευγάρι με δύο παιδιά 3 και 5 ετών, παρακολούθησαν με περιέργεια και αγωνία το πείραμα και πριν φύγουμε, τα ασύρματα τηλέφωνα είχαν εξαφανιστεί, ο πομπός του ασύρματου Ιντερνετ είχε μπει στην αποθήκη και η οικοδέσποινα θα αγόραζε επειγόντως hands free! Να λοιπόν η «ακτινογραφία» μιας συνηθισμένης μέρας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...