Περισσότερα ακόμα εδώ

Παιχνίδια με το φεγγάρι, του Laurent Laveder


Σύμφωνα με το βιογραφικό του από την ιστοσελίδα του, ο Laurent Laveder είναι ένας τύπος κομπιουτερά με γνώσεις από όλες τις γλώσσες που κάνουν έναν υπολογιστή να κλαίει και να μουρμουρίζει.
Αλλά όταν το φεγγάρι βγαίνει, ο Laveder γίνεται ένα διαφορετικό εντελώς πλάσμα. Ένας αστροφωτογράφος που έχει βρει τον τρόπο να πιάσει με λάσο το φεγγάρι.
Στην σειρά φωτογραφιών του με τίτλο «Παιχνίδια με το φεγγάρι» παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική πλευρά του πλησιέστερου πλανήτη στην γη. Το φεγγάρι γίνεται λάμπα, ρολόι, μπαλόνι. Μπορεί να τεμαχισθεί ακόμη και να πεταχτεί σαν μπάλα από τον έναν στον άλλον..

Παιχνίδια με το φεγγάρι, του Laurent Laveder

Τι εννούμε όταν λέμε..."Πάω να βουτήξω" ?


     Καποτε οταν ακουγαμε...παω να βουτηξω

Οδηγός χτύπησε 4 μηχανάκια και στη συνέχεια έφυγε!


Δείτε το θράσος αυτού του οδηγού ο οποίος χτύπησε με το αμάξι του 4 μηχανάκια και στη συνέχεια τα εγκατέλειψε.

Η απομυθοποίηση των ενεργειακών ποτών, των αθλητικών προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής


b_200_150_16777215_00___images_sportsdrinks700wide.jpgΤα οφέλη για το αθλούμενο ευρύ κοινό που διαφημίζονται ότι προσφέρουν ποικίλα επώνυμα προϊόντα, όπως αθλητικά παπούτσια, ειδικά αθλητικά ρούχα, ενεργειακά ποτά και συμπληρώματα διατροφής, συχνά δεν αποδεικνύονται από σχετικές ιατρικές μελέτες.



Αυτό υποστηρίζει μία νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η οποία έρχεται να απομυθοποιήσει σε ένα βαθμό τους ισχυρισμούς των κατασκευαστριών εταιριών, οι οποίοι φαίνεται πως ανήκουν όχι σπάνια στη σφαίρα περισσότερο του μάρκετινγκ παρά των πραγματικών δεδομένων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...