Περισσότερα ακόμα εδώ

Πληρώνονται για να βλέπουν πορνό όλη μέρα!

Πώς θα σας φαινόταν αν κάθε μέρα ξυπνούσατε για να πάτε στη δουλειά σας, η οποία δεν είναι άλλη από την παρακολούθηση πορνό ταινιών;
Για πολλούς σίγουρα φαντάζει ονειρική και εύκολη δουλειά!

Οι πνιγμοί, δεύτερη αιτία θανάτου στη χώρα

 Οι πνιγμοί, δεύτερη αιτία θανάτου στη χώρα
Άδειες από ναυαγοσώστες παραμένουν, αρχές Αυγούστου, πολλές παραλίες, ελέω της αδιαφορίας των υπευθύνων αλλά και της αργοπορημένης σχετικής προκήρυξης για την πρόσληψή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο βυθός κρύβει κινδύνους - δράκαινα, ή αχινό.

Δυο από τους πιθανούς καλοκαιρινούς κινδύνους να συμβούν, είναι να πατήσουμε δράκαινα, ή αχινό. Εκεί που αμέριμνοι περπατάμε στα ρηχά, ξαφνικά νιώθουμε έναν έντονο πόνο στην πατούσα ή τα δάχτυλα μας. Ο βυθός κρύβει κινδύνους και πρέπει να ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε...

Η συγχώρεση κάνει καλό στην καρδιά!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που «δίνουν τόπο στην οργή», συγχωρούν και ξεχνάνε ότι πληγώθηκαν από κάποιον συνάνθρωπό τους, έχουν λιγότερες πιθανότητες να αυξήσουν την αρτηριακή τους πίεση και κατ’ επέκταση προστατεύουν περισσότερο την καρδιά τους. Μια σοφή ρήση λέει ότι «τα λάθη είναι ανθρώπινα, και η συγχώρεση του Θεού»! Όμως, αυτοί που συγχωρούν εν ζωή ενισχύουν και με το παραπάνω την καλή υγεία τους, αποφεύγοντας εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιοπάθειες.
perierga.gr - Η συγχώρεση κάνει καλό στην καρδιά!

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες;

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες;Διεθνής ερευνητική ομάδα στο Λονδίνο πιστεύει ότι ανακάλυψε ένα στοιχείο που αιτιολογεί γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τους άνδρες, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο Current Biology.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...