Περισσότερα ακόμα εδώ

Κι όμως...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Κάτω τα ξερά από τα blogs

 
Το να προσπαθείς να φιμώσεις την ελευθερία έκφρασης στο Ιντερνέτ με ένα νόμο, είναι σαν να προσπαθείς να κρυώσεις την επιφάνεια του Ηλίου με ένα φλιτζάνι χαμομήλι. Τα blogs, άσχετοι πολιτικοί, δεν είναι κανάλια. Εκατομμύρια χρήστες κάθε δευτερόλεπτο, 24 ώρες κάθε μέρα, γράφουν, ενημερώνονται, ανταλλάσσουν απόψεις κλπ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Το περιβάλλον αλληλεπίδρασης στον υπολογιστή, δίνει μια αίσθηση ενεργητικής συμμετοχής σε αντίθεση με την παθητικότητα των καναλιών. Δεν διαβάζουμε απλά, σχολιάζουμε, λέμε τη γνώμη μας, μπορούμε να διασταυρώσουμε τις πηγές και το σπουδαιότερο να ακούσουμε την άλλη άποψη, τη διαφορετική.
Αυτό ακριβώς τρομάζει κάθε δικτατορία. Η δικτατορία ζητά τον έλεγχο. Θέλει την άγνοια των σπουδαίων και τον αποπροσανατολισμό στα δευτερεύοντα. Κυρίως όμως δεν θέλει να ακούγονται τα διαφορετικά επιχειρήματα.
Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, που ενοχλούνται ιδιαίτερα από τα blogs. Είναι και τα αφεντικά τους

Δέκα συναρπαστικά στοιχεία που δεν ξέραμε για το Google Maps

 Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει τους χάρτες της Google τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας, είτε για να σχεδιάσουμε το επόμενο μας ταξίδι είτε απλά για να χαζέψουμε. Κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή η Google αποτελεί την κύρια πηγή χαρτογράφησης πολλών χρηστών του internet, ακόμα και επαγγελματιών

Με χαρακτηριστικά όπως τρισδιάστατο έδαφος και κτίρια, πρόγραμμα πλοήγησης με βάση τους χάρτες και βέβαια το Street View, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει ο χρήστης για την χαρτογράφηση οποιουδήποτε σημείου στον πλανήτη χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε στρατιωτικά δεδομένα.
Το mashable επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Google προκειμένου να μάθει το πώς ακριβώς η εταιρεία έφτασε να γίνει ο «βασιλιάς» των χαρτών και μας τα παρουσιάζει μέσω δέκα συνολικά ερωταπαντήσεων.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΠΑ - Νέο φορολογικό σύστημα αμερικανικού τύπου


Αλλάζει εκ βάθρων το μοντέλο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, με το οικονομικό επιτελείο να προετοιμάζει την εφαρμογή ενός απλού συστήματος πάνω σε αμερικανικά πρότυπα, το οποίο βασίζεται στον κανόνα «έσοδα μείον έξοδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

Ιδέες και επίδειξη διπλώματος πετσέτας.16











Από τον

Luigi Spotorno

Μάθετε πως να διπλώνεται την πετσέτα σ' ένα δείπνο για να εντυπωσιάσετε

τους καλεσμένους σας

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ - AYTO ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.737 ΧΡΟΝΙΑ


 

Βότανο για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα



Έχεις στα χέρια σου 

το password κατά της 

κυτταρίτιδας και 

του αδυνατίσματος.

Δείτε γιατί δεν πρέπει να τρώτε τα νύχια σας!


Το να τρώει μια γυναίκα τα νύχια της δεν είναι μόνο άσχημο για αισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας.

Τα χέρια μας ,πόσο μάλλον τα νύχια, είναι εστία μικροβίων, και για το λόγο αυτό η ονυχοφαγία είναι πολλές φορές αιτία σοβαρών μολύνσεων. Ψυχολόγοι θεωρούν ότι η συνήθεια κάποιου να τρώει τα νύχια του, είναι ένδειξη ανασφάλειας,αφού όπως λένε, είναι ένα κατάλοιπο της πιπίλας ή του θηλασμού από την παιδικά ηλικία. Το στρες είναι ακόμη ένας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...