Περισσότερα ακόμα εδώ

Που καραδοκούν τα μικρόβια .

 Το γεγονός ότι το πλυντήριο ρούχων για παράδειγμα είναι το αρμόδιο μηχάνημα για να καθαρίζει και να απολυμαίνει τα ρούχα και τα εσώρουχα μας, δεν σημαίνει ότι δεν είναι «εύφορο» μέρος για την ανάπτυξη μικροβίων.

Ιδέες και επίδειξη διπλώματος πετσέτας.14














Από τον

Luigi Spotorno

Μάθετε πως να διπλώνεται την πετσέτα σ' ένα δείπνο για να εντυπωσιάσετε
τους καλεσμένους σας

Διπλάσια τέλη κυκλοφορίας ΙΧ για όσους δεν τα πλήρωσαν


Μέσα στον Σεπτέμβριο ξεκινά η διασταύρωση στοιχείων για να εντοπιστούν όσοι κάτοχοι αυτοκινήτων δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για εφέτος, ενώ το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο να θέσει σε εφαρμογή νέο σύστημα πληρωμής των τελών, με ηλεκτρονική έκδοση ειδοποιητηρίων και κατάργηση των αυτοκόλλητων σημάτων.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!



Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παραπαιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.


Η γλώσσα είναι εργαλείο σκέψεως. Όσο πιό πολλές λέξεις χρησιμοποιούμε, όσο πιό αφηρημένες έννοιες συλλαμβάνουμε, όσο πιό καλή σύνταξη προτάσεων οικοδομούμε, τόσο περισσότερο …

Η εταιρία του ενός (1) ευρώ είναι γεγονός. Πως να τη "στήσετε"


Η εταιρία του ενός (1) ευρώ είναι γεγονός. Πως να τη "στήσετε"


Την δυνατότητα σύστασης εταιρίας με ένα ευρώ (1) έχουν πλέον οι πολίτες και μάλιστα χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή συμβολαιογράφου στη διαδικασία. Η συγκεκριμένη εταιρία «έλαβε» την ονομασία «Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία» (ΙΚΕ) και η μορφή της βρίσκεται κάπου μεταξύ της προσωπικής εταιρίας και των ΕΠΕ και Α.Ε.
Το fpress "κωδικοποίησε" τα σημαντικότερα σημεία του οδηγού μέσω ερωτήσεων απαντήσεων και σας τα παρουσιάζει

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:


Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...