Περισσότερα ακόμα εδώ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ...


Γελοιογραφία του 1998 άκρως προφητική...

Ιδέες και επίδειξη διπλώματος πετσέτας.10













Από τον

Luigi Spotorno

Μάθετε πως να διπλώνεται την πετσέτα σ' ένα δείπνο για να εντυπωσιάσετε

τους καλεσμένους σας

Μύθοι και Αλήθειες για τη Δίαιτα


Το βραδινό παχαίνει: Μύθος

Δεν υπάρχει κάποια επιστημονική τεκμηρίωση ότι το βραδινό γεύμα παχαίνει ή εμποδίζει την απώλεια βάρους. Η προσθήκη βάρους οφείλεται στην περίσσεια των προσλαμβανόμενων θερμίδων και συνήθως όσοι έχουν την συνήθεια να τρώνε το βράδυ, καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες, λόγω της αυξημένης ποσότητας, αλλά και της λανθασμένης επιλογής τροφίμων. Βέβαια, η κατανάλωση ενός μεγάλου γεύματος ακριβώς πριν κοιμηθούμε, μπορεί να προκαλέσει καούρες και δυσπεψία.

Θα βάλουν «χαράτσι» στα φωτοβολταϊκά;

Θα βάλουν «χαράτσι» στα φωτοβολταϊκά;Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες που εγκατέστησαν στις στέγες, στις ταράτσες και στα χωράφια τους φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος, έχοντας να αντιμετωπίσει «τρύπα» ύψους άνω των 200 εκατ. ευρώ, σκέφτεται σοβαρά να επιβάλλει έκτακτη εισφορά. Επί ποδός πολέμου βρίσκονται και οι εταιρείες του κλάδου καθώς αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το ενδιαφέρον για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών θα πέσει στο ναδίρ.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων


Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται όσον αφορά τη συλλογή αυτών των πληροφοριών;


Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα που τηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα ονομάζεται υπεύθυνος επεξεργασίας. Αυτός αναλαμβάνει τη συλλογή, την καταχώριση και τη χρησιμοποίηση των δεδομένων. Τα στοιχεία του φορέα αυτού πρέπει να ζητήσετε προκειμένου να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή μαζί του για την άσκηση των δικαιωμάτων σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα ο υπεύθυνος της επεξεργασίας των δεδομένων αυτός που τα συλλέγει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...