Περισσότερα ακόμα εδώ

του κώλου τα εννιάμερα........Τι σημαινει και πως εμφανιστηκε η φραση?


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 'ΙΣΤΟΡΙΑ'

Στην παραπάνω εικόνα φαίνεται ένα πολυεργαλείο που βρέθηκε στην περιοχή της Μεσογαίας ή Μεσογείου. Η ηλικία του μόλις ...1800 ετών

Ποιός κατασκεύαζε πολυσουγιάδες το 200 μχ ?

Καμία σχέση δεν είχαν με την Ελβετία. Πριν μερικά χρόνια βρέθηκε στη Μεσόγειο αυτό το πολυεργαλείο το οποίο υπολογίζεται οτι έχει ηλικία 1800 ετών. Ειναι φτιαγμένο απο ασήμι και σίδερο. Έχει κουτάλι, πιρούνι, σπάτουλα, ξυράφι αλλα και οδοντογλυφίδα. Λέγεται ότι το χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι για να βγάζουν τα σαλιγκάρια απο το κέλυφός τους.

ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΡΙΝ 5.500 ΧΡΟΝΙΑ ?

Μα πόσο Παπάρας μπορεί να είναι ....!!!


Κάπου στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και αρκετά έξω από τα Καμένα Βούρλα, ένας τύπος κάνει ότο-στοπ. Η προσπάθειά του μέχρις στιγμής δεν έχει επιφέρει καρπούς, και σε αυτό συντελεί τόσο η ώρα που είναι γύρω στις 3 το πρωί, όσο και ο πολύ κρύος χειμωνιάτικος καιρός.
Ο τύπος απελπισμένος, είχε αρχίσει να τη δαγκώνει από το κρύο, και συνειδητοποιούσε όλο και περισσότερο ότι αν δεν έβρισκε αυτοκίνητο σύντομα, θα άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

FACEBOOK:Μάθε γιατί ο αριθμός των φίλων σου ξαφνικά... πολλαπλασιάστηκε!

Παρατηρείς μια αύξηση στους φίλους σου στο facebook ενώ προσπαθείς να θυμηθείς πότε δέχτηκες τα αιτήματα φιλίας τους;
Υπάρχει απάντηση. Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν τις τελευταίες μέρες ότι ο αριθμός των φίλων τους έχει αυξηθεί.

Σε άλλους υπερβολικά, σε άλλους λιγότερο. Αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν το Facebook να προχώρησε σε αυτή την τακτική θέλοντας να κάνει τους χρήστες να φτιάξουν κι άλλα προφίλ επί πληρωμής, κάτι που δεν ισχύει.


«Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών» - Μάθετε πως σας δουλεύουν, διαδώστε το

«Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών» - Μάθετε πως σας δουλεύουν, διαδώστε τοΤο κείμενο «οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών» κυκλοφορεί μαζικά στο Διαδίκτυο σε διάφορες γλώσσες και αποδίδεται στον αμερικανό φιλόσοφο Noam Chomsky.  
Στις αρχές του 2010, μεταφράζεται και στα ελληνικά, δημοσιεύεται σε πολλά μπλόγκς και οι αναρτήσεις και τα likes δίνουν και παίρνουν. Το συγκεκριμένο κείμενο σε χρόνο ρεκόρ ανακηρύσσεται σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή κείμενα της παγκόσμιας μπλογκόσφαιρας. 

Laser Αποτρίχωση. Πώς λειτουργεί


Αμαλίας Τσιατούρα Shape MagazineΗ laser αποτρίχωση κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα! Φανταστείτε πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σας χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ξεχάστε πια το κερί, το ξυράφι, τις αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές. Το Cosmetic Derma Medicine, ως εξειδικευμένο πρότυπο κέντρο Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπειών laser, με πιο δημοφιλή τη laser           αποτρίχωση

Ο μικρότερος χάκερ της Ελλάδας - 13χρονος και αριστούχος μαθητής


Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ίσως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφθασε στα ίχνη του μικρότερου ηλικιακά χάκερ της χώρας...


Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 13 χρονών, ο οποίος κατηγορείται ότι μετείχε στην Greek Hacking Scene, η οποία ομάδα θεωρείται υπεύθυνη για περισσότερες από 100 κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικούς οργανισμούς και υπουργεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τους ασφάλιζαν στη Βουλγαρία για να πληρώνουν λιγότερα!


Οι απάτες δεν λείπουν από τη συνταγή, με την οποία αρκετές επιχειρήσεις...
 

«μαγειρεύουν» τη μείωση του μισθολογικού τους κόστους. 

 Το σχετικό μενού μεγάλης επισιτιστικής μονάδας, στη Λάρισα, συμπεριλάμβανε την ψεύτικη μεταδημότευση στη Βουλγαρία!
 



6 γυναικεία καμώματα που χαλάνε τη σχέση

 Νομίζεις πως τα κάνεις όλα τέλεια,
 κι όμως, η συμπεριφορά σου άλλα μαρτυρά. Μην απορήσεις λοιπόν αν εκείνος σε αφήσει μόνη στα κρύα του... λουτρού, μην αντέχοντας τα τόσα καμώματά σου. 
Θέλεις να τον κάνεις να ζηλέψει, επίτηδες Το κάνεις από ανασφάλεια ή από έλλειψη αυτοπεποίθησης ή απλά θέλεις να τον κάνεις να σου δώσει σημασία. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που προσπαθείς να δημιουργείς δράματα, δεν πρέπει να κάνεις το σύντροφό σου να νιώθει ζήλεια, εξαιτίας της δικής σου ανασφάλειας. Δούλεψε με τον εαυτό σου, με τα άλυτα ζητήματά σου και έχε υπόψη πως αν δεν τα βρεις με σένα, εκείνος ποτέ δεν θα σου δώσει την προσοχή που απαιτείς. 

Νέα απειλή για τις ασφάλειες αυτοκινήτων

 
Στον αέρα κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, αφού πάνω από 10 ασφαλιστικές εταιρίες του κλάδου παραμένουν στο κόκκινο

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ... ΔΕΙΤΕ 30+1 οικολογικές συνήθειες!!!

Υπάρχουν τρόποι απλοί, έξυπνα προϊόντα, αλλά και κάποιες συνήθειες «παλιομοδίτικες» για να περιορίσεις συνήθειες που κατασπαταλούν ενέργεια και λεφτά.  
  
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ...



Αν, λοιπόν, μπορείς να συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να μειώσεις κατά 20-30% τα έξοδά σου, δεν αξίζει να γίνεις πιο «πράσινος»;

Αγόρασε εξωτερικό δίσκο από την Κίνα και δείτε τι πήρε!


Ένας τύπος έχει παραγγείλει ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο από ένα κινέζικο on-line store.  



Δείτε τι πήρε...





Ραδιενέργεια στα τσιγάρα παραδέχονται οι καπνοβιομηχανίες.


 

Οι καπνοβιομηχανίες γνώριζαν για δεκαετίες ότι ο καπνός του τσιγάρου ήταν ραδιενεργός και δυνητικά καρκινογόνος, αλλά απέκρυπταν τις εν λόγω πληροφορίες από την κοινή γνώμη, σύμφωνα με νέα έρευνα.


ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ


Έξαλλη η Γερμανία με το face-recognition του Facebook


Το Αμβούργο σε πρόσφατη δημοσίευση εκπροσώπων του καταγγέλλει την εφαρμογή της υπηρεσίας του Facebook για αναγνώριση προσώπων "face-recognition photo-tagging system" ενημερώνοντας ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσβάλει τόσο το Ευρωπαϊκό όσο και το Γερμανικό δίκαιο.Το πρόσθετο αυτό έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα αλλά ο εκάστοτε χρήστης έχει τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσει μέσω των προσωπικών του ρυθμίσεων.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα...


- Γυναίκα, κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!





Το ακούει η γυναίκα του, 

παθαίνει καρδιακή προσβολή και 

τέζα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...