Περισσότερα ακόμα εδώ

Δείτε τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS με το στοματικό σεξ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS, άμα κάνετε έρωτα χωρίς προφυλακτικό; Άμα κάνετε στοματικό έρωτα; Έχετε αναρωτηθεί τελικά ποιες είναι οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS και από που;...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εξαιρούν τις αποδείξεις των super markets και λοιπών καταστημάτων…

  
ΠΟΣΟ ΚΩΘΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ???

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΝΕΑ ''ΜΟΔΑ'' ΕΓΛΗΜΑΤΩΝ΄΄ - ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!


Φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές ο νέος τρόπος δράσης επιτήδειων, που προκειμένου να ληστέψουν «χτυπούν στα ενοικιαστήρια».....

Nέο σχέδιο της εφορίας για τις αποδείξεις

Νέου τύπου αφορολόγητο με αποδείξεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για να περιορίσει τη φορολογική επιβάρυνση
σε περίπτωση που καταργηθεί το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ .

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Εθνος», αναφέρουν ότι το σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων προβλέπει ότι θα εκπίπτουν κατά ποσοστό 100% από το εισόδημα των φορολογουμένων, δαπάνες με αποδείξεις από συγκεκριμένες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη της φοροδιαφυγής.

Με λουκέτο κινδυνεύουν τα ΚΕΠ!

Η μοναδική ελληνική υπηρεσία που έχει βραβευτεί επανειλημμένως σε διαγωνισμούς κινδυνεύει με μαρασμό...
Σε οριστικό λουκέτο οδεύει ένας από τους πιο πετυχημένους θεσμούς του κράτους! Η αποδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού, η έλλειψη πόρων για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών και η αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας καταδικάζουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών σε κλείσιμο!
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Αδέσμευτος Τύπος, η μοναδική ελληνική υπηρεσία που έχει βραβευτεί επανειλημμένως σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό κινδυνεύει άμεσα με συρρίκνωση και απόλυτο μαρασμό.

Ο ΟΣΦΠ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΛΙΟ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...