Περισσότερα ακόμα εδώ

Οι γυναίκες ψάχνουν ερωτικό σύντροφο στα μπαρ και οι άντρες στο ίντερνετ!

Οι γυναίκες ψάχνουν ερωτικό σύντροφο στα μπαρ και οι άντρες στο ίντερνετ!
Η επαγγελματική και κοινωνική ανεξαρτησία του λεγόμενου «ωραίου φύλου» όπως αποδεικνύεται έχει φέρει τα πάνω κάτω στη σεξουαλική συμπεριφορά και των δύο φύλων. Οι γυναίκες έγιναν κυνηγοί, οι άνδρες θηράματα και... όχι μόνο!
Σύμφωνα με έρευνα Ελλήνων επιστημόνων του ΑΠΘ, που έγινε σε άνδρες και γυναίκες από 30 έως 50 ετών υψηλού μορφωτικού επιπέδου, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

Θαύμα ρε φίλεεεεε....θαύμα σου λέω....



‎-Γιατί με σταματήσατε κ. αστυνόμε;
-Τί μπουκάλι είναι αυτό;

7 απλοί τρόποι για να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου



Η πραγματική αυτοπεποίθηση είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου - μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό του και προς τους άλλους. Είναι σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις, στη δουλειά, στην υγεία.

Τίτλους τέλους ρίχνουν όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ φορείς

Προειδοποιούν για επ' αόριστον επίσχεση
Με ένα δελτίο Τύπου που έχει ως υπέρτιτλο «Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ», όλοι οι ιδιωτικοί φορείς που είναι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό, ανακοινώνουν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε από κοινού επίσχεση της παροχής των υπηρεσιών τους προς τον ΕΟΠΥΥ, από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου.

9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόρι

Τι δεν θα τρώγατε ποτέ σε ένα εστιατόριο; Μπιφτέκια, συκώτι, θαλασσινά ή μήπως ένα «ξενέρωτο» φιλέτο κοτόπουλο;

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας του Έλληνα οδηγού


Στην Ελλάδα όλα τα κάνουμε “αλλιώς” και φυσικά η οδήγηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα… Απολαύστε λοιπόν, τον ΚΟΚ του Έλληνα οδηγού!

Βάζουν φόρους και στα υγραεριοκίνητα οχήματα!

Ένα βαρύ πλήγμα για τις εταιρείες μετατροπής καυσίμου αυτοκινήτων από βενζίνη σε υγραέριο θα αποτελέσει η σχεδιαζόμενη εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης και στο υγραέριο...

Από την Δευτέρα αυξάνονται οι τιμές των διοδίων


Αυξάνονται από την 1η Οκτωβρίου τα διόδια της Εγνατίας Οδού. Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 0,30 ευρώ έως 1,40 ευρώ, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.

Αναλυτικά, το ύψος των διοδίων για
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...