Περισσότερα ακόμα εδώ

Από που πήραν το όνομα τους οι Ήπειροι;


Όλοι γνωρίζουμε τα ονόματα των ηπείρων του πλανήτη μας. Ξέρουμε όμως πώς προέκυψαν;



Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση να βρούμε πώς προήλθαν τα ονόματα των ηπείρων του κόσμου, και για κάποιες ηπείρους η ακριβής εξήγηση είναι άγνωστη.

Οι 12 νόμοι της… γκαντεμιάς

1. Ο νόμος της σειράς:
Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα...
είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

2. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

"Νεμεθ: Ευτυχώς που έφυγα από την Ελλάδα!"

Μια περίεργη μεταγραφή !

Α, ρε, πώς γυρίζουν οι καιροί...

Πριν ένα χρόνο ο Νέμεθ ήταν διακαής πόθος των δύο "αιωνίων". Και ο Ολυμπιακός τα ...έσκασε για τον "κλέψει" από τον Παναθηναϊκό.
 ο Ολυµπιακός συµφώνησε µε τη Λίβερπουλ για τη συνιδιοκτησία του Νέµεθ, έναντι του ποσού των 850.000 ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωµάτων και αποµένει να ικανοποιηθεί στο οικονοµικό ο 21χρονος επιθετικός.
(Ενω στην ΑΕΚ επαιζε δανεικός).

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – Ανοίγεται ο δρόμος εμπλοκής τους στην Ασφάλιση.

Οι ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση λειτουργούν ως λίπασμα στις προσδοκίες των ασφαλιστικών εταιρειών για ενίσχυση της κερδοφορίας τους, μέσα από την εκμετάλλευση των εργαζομένων. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση υπερθεματίζει για το …«συμπληρωματικό ρόλο» της ιδιωτικής ασφάλισης με παραπλανητικές διατυπώσεις περί «οριοθέτησης ρόλων», «εποπτείας» κλπ., μόνο και μόνο για να κρύψει το γεγονός ότι η πολιτική της, τσακίζοντας τα ασφαλιστικά δικαιώματα, ανοίγει το δρόμο στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και ετοιμάζεται να τον θεσμοθετήσει. Τα παραπάνω προκύπτουν και από τη χτεσινή ημερίδα που διοργάνωσε η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) με θέμα «Ο συμπληρωματικός ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του συνταξιοδοτικού ζητήματος στην Ελλάδα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...