Περισσότερα ακόμα εδώ

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό

Συνάντηση με τον Σκοπευτικό Όμιλο "Ο ΠΑΡΝΗΣ"

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό συνάντησαν οι κ. Κατσιφής Ιωάννης Πρόεδρος και Δίελας Δημήτριος Γραμματέας τουΣκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών "Ο ΠΑΡΝΗΣ".

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες", τέθηκαν όλα τα προβλήματα λειτουργίας του Σκοπευτηρίου Αχαρνών, ενός αθλητικού χώρου που είναι γνωστός στους φίλους της σκοποβολής κατά πήλινου στόχου. 

Ο Γιάννης Κασσαβός άκουσε με προσοχή και κατέγραψε τα θέματα που έθεσε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Σκοπευτικού Ομίλου και δήλωσε σχετικά:

"Ο Σκοπευτικός Όμιλος "Ο ΠΑΡΝΗΣ" είναι ένας σύλλογος που αναδεικνύει την πόλη των Αχαρνών και έχει καταφέρει να κερδίσει εκατοντάδες διακρίσεις.
Το Σκοπευτήριο κατάφερνε να συγκεντρώνει πλήθος αθλητών, αφού πρόκειται για ένα δημοφιλές άθλημα και ένα από τα πρώτα αγωνίσματα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Στο Δήμο Αχαρνών δεν περισσεύει κανένας αθλητικός χώρος. Είναι όλοι χρήσιμοι και αναγκαίοι , ώστε οι συμπολίτες μας και κυρίως οι νέοι να βρίσκουν αθλητικές δραστηριότητες, που πέρα από την χρησιμότητα τους σε σώμα και πνεύμα, λειτουργούν και αποτρεπτικά στην "υιοθέτηση" παραβατικών συμπεριφορών. Επίσης η παράταξης μας υποστηρίζει την βούληση του Σκοπευτικού Συλλόγου "Ο ΠΑΡΝΗΣ", να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για τα "Ζωοδόχεια 2014".

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο υποψήφιος Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε απερίφραστα τη στήριξη του στον σύλλογο όσο αφορά στις προσπάθειες του για την επαναλειτουργία του σκοπευτηρίου.
"Για εμάς, αποτελεί δέσμευση, η υποστήριξη κάθε δραστηριότητας και πρωτοβουλίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και προβάλει αθλητικά ιδεώδη" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσαβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...