Περισσότερα ακόμα εδώ

Η ανδρική φαλάκρα, αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο πρόβλημα

Θεραπείες τριχόπτωσης - ανδρογενετικής αλωπεκίας

Η ανδρογενετική αλωπεκία ή ανδρική φαλάκρα, αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο πρόβλημα στην εμφάνιση και ψυχολογία του σύγχρονου άνδρα. Περίπου ένας στους δύο άνδρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υποφέρουν από κάποιου βαθμού αλωπεκία ή τριχόπτωση.

Τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα της τριχόπτωσης λαμβάνει διαστάσεις και στο γυναικείο πληθυσμό, ακόμη και σε νέες γυναίκες. Οι ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις της τριχόπτωσης είναι πολύ σημαντικές και όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες προσφεύγουν στους ειδικούς για να λύσουν το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι  ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες & μέλη βασιλικών οικογενειών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουν εμπιστευτεί το Δρ Βεκρή για να δώσουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης που τους απασχολεί.

Επιλογές για τη θεραπεία τριχόπτωσης 

Οι εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ανθρώπου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης ή ανδρογενετικής αλωπεκίας, πρέπει να αντιμετωπίζονται με εξίσου ειδικά και εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών, αφού προηγηθεί η διάγνωση του προβλήματος από το εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό του Κέντρου μας.
Οι προτενόμενες θεραπείες  μπορεί να είναι συντηρητικές, χειρουργικές ή συνδυασμός αυτών.

Συντηρητικές Θεραπείες Τριχόπτωσης 


Χειρουργικές Θεραπείες Τριχόπτωσης (Μεταμόσχευση Μαλλιών)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...