Περισσότερα ακόμα εδώ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!!! (Εσύ τον ψήφισες νεοελληνάκο...)


Σήμερα δικάζεται η υπόθεση για τον Νέο διωγμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τον γνωστό Εθνομηδενιστή Μπουτάρη. Έχει επονομαστεί ως η υπόθεση της «παράνομη»χρήσης της πλατείας Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη την ημέρα Μνήμης και Πένθους του Ελληνισμού όπου γης, της γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου). 

Από τη μία ο «δήμαρχος»Θεσσαλονίκης Μπουτάρης κι από την άλλη η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ).Η δίκη είχε οριστεί αρχικά για τις 22 Νοεμβρίου 2012, όμως λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή της. Θυμίζω ότι: 

Ο Μπουτάρης, αρνήθηκε στους αδελφούς μας Πόντιους (την Ομοσπονδία) να παραχωρήσει το χώρο της πλατείας για την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης στις 19 Μαΐου 2012. Ζήτησε λοιπόν ο ανεκδιήγητος εθνομηδενιστής από την αστυνομία, να ελέγχει τους διοργανωτές την ημέρα εκείνη. 

Οι αστυνομικοί, εκτελώντας εντολές «άνωθεν», βεβαίωσαν παράβαση εις βάρος της ΠΟΕ με την αιτιολογία της κατάληψης κοινόχρηστου χώρου της πλατείας. Ως υπεύθυνος των εκδηλώσεων φαίνεται ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ κ. Γεώργιος Γεωργιάδης. Αύριο λοιπόν, η δικαιοσύνη δικάζει για άλλη μια φορά τα παιδιά της Ελλάδας. Πέρα από τις σύγχρονες αφελληνιστικές μεθόδους και τους μνημονιακούς διωγμούς που υφίστανται με την κατάργηση των πενιχρών συντάξεων του ΟΓΑ (το ίδιο και οι Βορειοηπειρώτες), δεν τολμούν να τελέσουν ούτε καν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους προγόνους τους, που έδωσαν τη ζωή τους για την φυλή και την Πατρίδα. Κι αυτοί οι Έλληνες, παιδιά ενός κατώτερου Θεού…; 
Ως Πότε;http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/


vergianni.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...