Περισσότερα ακόμα εδώ

7 γυναικεία κουσούρια που δεν αντέχουν οι άντρες!


Υπάρχουν ορισμένα γυναικεία κουσούρια - συμπεριφορές που θα λέγαμε ότι οι άντρες δεν τα αντέχουν...
Στο άρθρο αυτό κάνουμε μια "αυτοκριτική" και για αυτό το λόγο παρουσιάζουμε 7 γυναικεία κουσούρια που δεν αντέχουν οι άντρες.

Γυναικεία γκρίνια

Η γυναικεία γκρίνια είναι ένα από τα Top γυναικεία κουσούρια που δεν αντέχουν οι άντρες. Οι γυναίκες πολλές φορές γκρινιάζουν εντελώς δικαιολογημένα (οπότε καλά κάνουν), ωστόσο υπάρχουν και γυναίκες που γκρινιάζουν πολύ εύκολα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Η γυναικεία γκρίνια (όταν είναι σε υπερβολικό βαθμό) κάνει την ζωή των αντρών δύσκολη και για αυτό οι άντρες θέλουν πάση θυσία να την αποφύγουν.

Κρεβατομουρμούρα

Πρόκειται για άλλο ένα είδος γκρίνιας μόνο που η κρεβατομουρμούρα είναι πιο εξειδικευμένη και αφορά συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (μάλλον της νύχτας). Η κρεβατομουρμούρα χρησιμοποιείται ως τεχνική από ορισμένες γυναίκες για να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Αυτή η τακτική όμως είναι εντελώς ανυπόφορη για τους άντρες.

Ξεκατίνιασμα

Τα γυναικεία "ξεκατινιάσματα" είναι άλλο ένα γυναικείο "κουσούρι" που οι άντρες δεν το αντέχουν. Πολλές φορές οι γυναίκες μπορεί να μαλώσουν μεταξύ τους για ανύπαρκτες αιτίες ή με το παραμικρό. Άλλες φορές βέβαια ο καυγάς είναι απολύτως δικαιολογημένος. Όπως και να έχει, το γυναικείο ξεκατίνιασμα είναι κάτι το ψυχοφθόρο τόσο για τους άντρες όσο και για τις ίδιες τις γυναίκες.

Γυναικεία ανασφάλεια

Πολλές γυναίκες είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς με αποτέλεσμα να ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση. Αυτό είναι μια διαδικασία που πολλές φορές μπορεί να γίνει εξαιρετικά κουραστική ιδιαίτερα δε, όταν γίνεται πολύ συχνά. Μια γυναίκα που ζητάει συνεχώς επιβεβαίωση από τον καλό της είναι σαν να κάνει παραγγελία να της κάνει κομπλιμέντα. Τα κομπλιμέντα όμως καλό είναι να γίνονται αυθόρμητα και όχι κατά παραγγελία ή ακόμα χειρότερα "εκβιαστικά".

Γυναικεία κυκλοθυμία

Η κυκλοθυμία είναι κάτι που αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Οι άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα να έχει κυκλοθυμικές συμπεριφορές δεν ξέρουν πώς να της φερθούν. Αυτή η απρόβλεπτη κατάσταση μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κουραστική σε αυτούς.

Γυναικείο κουτσομπολιό

Το κουτσομπολιό δεν είναι μόνο ένα γυναικείο "προνόμιο". Πολλές φορές οι άντρες είναι πιο κουτσομπόληδες από τις γυναίκες. Παρόλα αυτά οι ίδιοι θεωρούν το γυναικείο κουτσομπολιό ως ένα από τα πιο "μεγάλα" γυναικεία κουσούρια. Άλλωστε σίγουρα θα έχετε ακούσει την έκφραση που λένε: "Αυτή είναι να μην σε πιάσει στο στόμα της".

Τα ψέμματα Όπως υπάρχουν άντρες ψεύτες έτσι υπάρχουν και γυναίκες. Πολλές φορές θα λέγαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε ψέμματα χωρίς λόγο και αιτία. Όπως και να έχει, ο άνθρωπος ψεύτης θεωρείται ως ένα αρκετά μεγάλο κουσούρι και όχι άδικα. Άλλωστε ποιος μπορεί να δείξει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που λέει ψέμματα. Η απάντηση είναι απλή. Ουδείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...