Περισσότερα ακόμα εδώ

Είδηση ΣΟΚ: Φέρνουν τοξικομανείς από το κέντρο για έλεγχο στην Αμυγδαλέζα και τους αφήνουν στο Μενίδι


Έχουν γεμίσει οι γειτονιές άρρωστα νιάτα που περιφέρονται σαν ζόμπι. Σφύζει η πλατεία Δημαρχείου, η λεωφόρος Δημοκρατίας και ο Κάραβος. Ξαπλώνουν σε αυτοκίνητα, σκαλιά και εισόδους σπιτιών, χτυπάν κουδούνια και παρενοχλούν γυναίκες ζητιανεύοντας, κλέβουν.
 Πίσω αυλή της Αττικής το Μενίδι – Είχαμε τους δικούς μας με φέρνουν και… εισαγόμενους...


Δυστυχώς, η είδηση που ανακοίνωσε στο χτεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο ο Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης Αχαρναί – Ενεργοί Πολίτες...

κ. Γιάννης Κασσαβός πως μεταφέρονται στο Κέντρο Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα όλοι οι τοξικομανείς του Κέντρου της Αθήνας, επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί.

Για άλλη μία φορά το Μενίδι χρησιμοποιείται από την πολιτεία ως η «πίσω αυλή της Αττικής», αφού σύμφωνα και με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, τα ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η Επιχείρηση «Θέτις»!

Έγγραφο με την ένδειξη εμπιστευτικό, στο οποίο περιγράφεται η εν λόγω επιχείρηση, αναφέρει πως αντικείμενο της είναι «η περισυλλογή τοξικοεξαρτημένων ατόμων που κινούνται στο κέντρο της πόλης και η μεταφορά τους στις εγκαταστάσεις της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα με σκοπό την καταγραφή τους»!!! Για τις ανάγκες της επιχείρησης η αστυνομία, μάλιστα, ζήτησε υγειονομική κάλυψη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας οι εξαρτημένοι θα εξαναγκάζονταν να δώσουν τα στοιχεία τους και να υποβληθούν σε εξετάσεις.
Ενώ στο τέλος της επιχείρησης οι τοξικομανείς θα αφεθούν ελεύθεροι, που άλλου στο Μενίδι!!!

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει ότι επιχείρηση για τοξικομανείς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα εάν μεταφέρθηκαν τελικά στο κέντρο κράτησης κάτι που θα φανεί όμως τις επόμενες ώρες, αφού πολύ απλά η περιοχή γύρω από την Αστυνομία θα γεμίσει τοξικομανείς. Αν και ο κ. Κασσαβός, επεσήμανε, χτες το βράδυ πως σύμφωνα με προσωπικές πηγές που έχει στην αστυνομία, η επιχείρηση είχε κατάληξη στην Αμυγδαλέζα.

Κύριοι όσο κι αν πολεμάμε να διώξουμε ναρκωτικά και τοξικομανείς από το Μενίδι, όσα ρεπορτάζ ή κινητοποιήσεις κι αν κάνουμε σαν πολίτες, σαν σύλλογοι, σαν φορείς, ή και σαν Δήμος, η πολιτεία δείχνει ότι όχι απλά κωφεύει στις εκκλήσεις μας, αλλά αποδεικνύει περίτρανα πως δεν υπάρχουμε καν στο χάρτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...