Περισσότερα ακόμα εδώ

Προετοιμάζονται φορολογικές φυλακές. Θα συλλαμβάνεστε παντού!


tax-prison
Δυστυχώς οι πολίτες της Ελλάδος δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει τι διατάξεις υπάρχουν οι οποίες έχουν ψηφιστεί και θα ακολουθήσουν και άλλες. Η κυβέρνηση βάζει μέτρα γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν μπορεί να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβληθεί, το πρώτο μέτρο είναι να ξεκινήσουν άμεσα κατασχέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανάκια, μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, ακόμα και παιδικά καροτσάκια.

voukelatosτου Κώστα Βουκελάτου
Το χειρότερο μέτρο όμως είναι να σου στερήσουν την προσωπική σου ελευθερία με δόλο για να σε κάνουν να πληρώσεις φόρους και χαράτσια από λεφτά που δεν έχεις. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εάν χρωστάει και δεν έχει να πληρώσει με αυτόφωρες διαδικασίες θα συλληφθεί μέσα στο σπίτι του, στην εργασία του, στον δρόμο και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται ακόμα και για 3, 5 η 10.000€.
Έχει ψηφιστεί από τον πρώην αποτυχημένο (και κατά δήλωση του) Υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ένας νόμος που λέει ότι εάν δεν έχεις να πληρώσεις τα χρέη σου στην εφορία για 20 μήνες από την ημέρα της οφειλής μπορώ να σε συλλάβω. Επεκτείνει δηλαδή τα όρια του αυτοφώρου για 20 μήνες κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος στον κόσμο παραβιάζοντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις;
Το κράτος είναι αδιάφορο που σου καταστρέφει την ζωή ανεξάρτητα εάν για το ίδιο σε έχει φτάσει σε τέτοια αδυναμία και θα σε οδηγήσει για να σε εκβιάσει και στην φυλακή. Έχουν γεμίσει τα δικαστήρια με μικροφειλέτες δεμένους με χειροπέδες σαν εγκληματίες που περιμένουν να δικαστούν και να καταδικαστούν βάση του νόμου Παπακωνσταντίνου, η δικαιοσύνη όμως πιο σοβαρή από το κράτος δίνει στην πλειοψηφία των δεμένων με χειροπέδες μικροφειλετών μια ευκαιρία και σε περίπτωση δεύτερης σύλληψης τότε θα οδηγούνται αναγκαστικά στην φυλακή.
Αυτός ο όγκος μικροφειλετών που θα οδηγούνται εκβιαστικά στην φυλακή έχει αναγκάσει την κυβέρνηση μετά από απαίτηση φυσικά και της ΤΡΟΙΚΑ να σκέφτεται την κατασκευή φυλακών για οφειλέτες στο δημόσιο και όχι φυσικά την κατάργηση η βελτίωση του νόμου Παπακωνσταντίνου κάτι που θα έκαναν σοβαροί άνθρωποι σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε περίοδο υφέσεως που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση Σαμαρά έχει δημιουργήσει, το κράτος απειλεί με φυλακές και κατασχέσεις τους πολίτες του σαν συμμορία εκβιαστών που αντί να του δίνει αέρα να αναπνεύσει του παίρνει και την τελευταία αναπνοή.
Ο νόμος ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ του αποτυχημένου πρώην Υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου ψηφίστηκε και εφαρμόζεται, η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να τον εφαρμόζει κάτι που σημαίνει ότι έχει τις ίδιες ευθύνες με τον αποτυχημένο πρώην Υπουργό Οικονομικών τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...