Περισσότερα ακόμα εδώ

Τι μου λέτε κε Χατζηδάκη μου; Πάτε με τα καλά σας;


xatzidakis
Ο ικανός φέρελπις τεχνοκράτης ρεαλιστής και ότι άλλο θέλετε προσθέστε υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ξαναχτύπησε.
του Στρατή Μαζίδη

stratisΦυσικά δεν πιστεύω τίποτε από τα παραπάνω, έτσι;
Είχαμε ασχοληθεί και παλαιότερα μαζί του. Δεν είναι και λίγο να βαπτίζεις ικανό ή επιτυχημένο τον άνθρωπο εξαιτίας του οποίου η Ολυμπιακή Αεροπορία πετάει σήμερα με μεγαλύτερα ελλείμματα, καθηλωμένα αεροσκάφη και περιορισμένο πτητικό έργο.
Τον ακούσαμε ξανά όταν αντί για νερό έβρεχε ομπρελιές στο Σύνταγμα γιατί στην αποδοκιμασία του κόσμου φαίνεται πως υπήρξε προκλητικός.
Τον ξαναματακούσαμε όταν παραχώρησε σε ιδιώτες πριν λίγους μήνες τους οδικούς άξονες με τη λεπτομέρεια ότι τους απήλλαξε από τις υποχρεώσεις.
Ο κος Χατζηδάκης λοιπόν που δε γνωρίζω, πιθανολογώ όμως πως λόγω ηλικίας μάλλον ελάχιστα έχει εργαστεί, έρχεται να ομολογήσει τη γύμνια της κυβέρνησης που εκπροσωπεί μαζί φυσικά με τη δική του!
Δεν αποφασίζουμε μόνοι μας, είπε αναφορικά με τις νέες ρυθμίσεις που θα οδηγήσουν σε πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας. Κι όχι μόνο αυτό αλλά ως ανούσιο χιούμορ μπορεί να εκληφθεί η προτροπή του όσοι βουλευτές διαφωνούν να τον συνοδεύσουν για να πείσουν αυτοί την Τρόικα.
Αλήθεια κε Χατζηδάκη την παραίτηση την έχετε σκεφτεί; Τη γνωρίζετε ως όρο; Ή το ποτό της εξουσίας είναι τόσο μεθυστικό που ακόμη κι ο εξευτελισμός του ανδρός περνά απαρατήρητος;
Βέβαια στο Ψυχικό, τη Δροσιά και την Εκάλη δεν ακούγονται οι κραυγές των ανέργων με τα στεγαστικά δάνεια. Τα κλάματα της μάνας και η οργή του πατέρα που βρέθηκε στο δρόμο δε σας αγγίζουν. Αυτός ο τρομακτικός ήχος που βγαίνει από τα σωθικά του ανθρώπου όταν σφίγγει το πνίξιμο στο λαιμό του.
Για εσάς είναι όλα ρυθμίσεις. Δεν κατανοείτε, προφανώς γιατί αδυνατείτε, ότι αυτά έχουν επιπτώσεις σε ανθρώπους, σε ψυχές. Φυσικά έτσι ανέκφραστος, άοσμος, άχρωμος και άγευστος είστε πάντα. Κρυό…πλαστος.  Αναρωτιέμαι, έχετε συναισθήματα; Πονάτε; Λυπάστε; Γελάτε;
Ή τελικά είστε ένας τοποτηρητής που απλά ενδιαφέρεται για την πολιτική του καριέρα σε ένα τόπο που χάρη και σε εσάς, αύριο δεν πρόκειται να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...