Περισσότερα ακόμα εδώ

Το... φάντασμα της Πάτρας!

Με δέκα παίκτες από το 37' αγωνίστηκαν οι Πατρινοί λόγω αποβολής του Βοσκόπουλου, οι οποίοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ένας τραγικός Ολυμπιακός σε ένα επεισοδιακό ματς στην Πάτρα, χρειάστηκε την δαιτητική συμβολή και μια αποβολή-φάντασμα για το 1-1 με την Παναχαϊκή! Με ΑΕΚ ή Καβάλα στον επόμενο γύρο! 
Πολύ νωρίς το γκολ η Παναχαϊκή
Η ομάδα της Παναχαϊκής με γκολ του Γκούρτσα στο 4ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με 1-0 σε βάρος του Ολυμπιακού. Σε μία φάση όπου προήλθε από λάθος του Κοντρέρας και αιφνιδιασμό του Μέγιερι μετά από πάσα του Ντίνα ο Γκούρτσας με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάτρας.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να ισοφαρίσει όσο νωρίτερα γίνεται τον αγώνα. Στο 6ο και το 7ο λεπτό ο Φετφατζίδης και ο Φουστέρ έχασαν καλές ευκαιρίες για το 1-1.
Πρώτες εντάσεις στην κερκίδα
Στο 25ο περίπου λεπτό οι ερυθρόλευκοι οπαδοί συνεπλάκησαν στην σκεπαστή του γηπέδου της Αγυιάς με τα ΜΑΤ. Υπήρξε ρίψη καρεκλών και δακρυγόνων από την μία πλευρά στην άλλη ενώ επήλθε και ένταση με τον κόσμο της Παναχαϊκής.
Από το σημείο όπου έπεσαν δακρυγόνα απομακρύνθηκαν μικρά παιδιά και γονείς. Στο 17' ο Ντιακιτέ είχε νέο σουτ και στο 21' ο Φουστέρ προσπάθεια για να σκοράρει.
Αποβολή με φωνές από την Παναχαϊκή και διακοπές
Στο 37' ο Βοσκόπουλος αποβλήθηκε για φάουλ που έκανε πάνω στον Φουστέρ. Οι Πατρινοί φώναξαν αρκετά έντονα για το γεγονός πως η 2η κίνητρη πάνω στον παίκτη τους ήταν πολύ αυστηρή. Όπως φάνηκε από το ριπλέι η κάρτα του Βοσκόπουλου ήταν αρκετά τραβηγμένη.
Πάνω σε εκείνο το σημείο στο 38' ο Γκούρτσας έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Χολέμπας υπήρξεαν νέες φωνές από την Παναχαϊκή που αξίωσε πέναλτι. Επίσης έπεσαν αντικείμενα στο γήπεδο τόσο εκείνη στην στιγμή όσο και στην αποβολή του Βοσκόπουλου.
Υπήρξε μάλιστα μικρή διακοπή όπως λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Με άλλα λόγια το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν γεμάτο ένταση και παράπονα από τους Πατρινούς.
Καινούριες διαμαρτυρίες και ισοφάριση
Στο 52' οι γηπεδούχοι είχαν έντονες ενστάσεις για υπόδειξη οφσάιντ πάνω στον Γκούρτσα. Τα νευρά καλά κρατούσαν στο ματς και ενώ οι παίκτες του Ζαρντίμ μέσα σε κλίμα αντιπαραθέσεων κοίταζαν να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση.
Αυτό έγινε εν τέλει στο 57'. Ο Χολέμπας τροφοδότησε τον Μήτρογλου εκείνος με τακουνάκι έδωσε την μπάλα στον Φετφατζίδη ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.
Ήταν το πρώτο τέρμα του Φετφατζίδη με την φανέλα του Ολυμπιακού μετά από οκτώ μήνες. Το αμέσως προηγούμενό του το είχε βάλει τον Απρίλιο του 2012 στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στο 65' ανέκυψαν και πάλι διαμαρτυρίες από τους Πατρινούς για μαρκάρισμα του Κοντρέρας.
Ήταν ένα μαρκάρισμα πάνω στον Ντίνα με την Παναχαϊκή να ζητά πέναλτι. Ακολούθως όμως δεν άργησαν και πολύ να έρθουν νέες εντάσεις στην αναμέτρηση.

Πάλι... ροντέο η αναμέτρηση και είκοσι λεπτά διακοπή
Στο 74' έγινε νέα διακοπή στο ματς μετά από δυναμιτάκι που έπεσε στον βοηθό ρέφερι ύστερα από υπόδειξη για φάουλ στον Μήτρογλου. Στο 82' διεκόπη εκ νέου το παιχνίδι με τους διαιτητές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια λόγω νέας ρίψης αντικειμένων. Σημειώνεται πως ότι αντικείμενα έπεσαν στους διαιτητές και τον αγωνιστικό χώρο προήλθαν από κόσμο της Παναχαϊκής.
Η διακοπή διήρκησε για 20 λεπτά και ενώ είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί των δύο ομάδων. Το ματς άρχισε ξανά από το 83' και έπειτα με αίτημα και από τις δύο ομάδες αλλά και από τους διαιτητές να μην πέσει κανένα αντικείμενο. Η συγκεκριμένη αξίωση δεν έπιασε τόπο. Στο 87' ο ρέφερι Δημητρόπουλος σφύριξε την λήξη του ματς και το 1-1 έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Σ' έναν αγώνα όπου περισσότερο έγιναν επεισόδια, εντάσεις και διακοπές παρά παίχθηκε ποδόσφαιρο ένας κάκιστος σε όλα τα επίπεδα Ολυμπιακός πήρε το 1-1 από την Παναχαϊκή και συνέχισε στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για τους ερυθρόλευκους που είχαν πολλά προβλήματα σε οργάνωση, ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας, ξεχώρισαν κυρίως ο Φετφατζίδης που βρήκε δίχτυα και έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι ενώ προσπάθησε και ο Μήτρογλου που έχει κάνει πάσα στο τέρμα των ερυθρολεύκων.
Από την Παναχαϊκή που στάθηκε αξιοπρεπέστατα και διεκδίκησε μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα είχε σε καλή μέρα τον σκόρερ Γκούρτσα και τον Ντίνα. Ο αγώνας εξελίχθησε σε... ροντέο και πλέον η Παναχαϊκή απειλείται με αρκετά μεγάλη τιμωρία καθώς ο διαιτητής έχει σφυρίξει την λήξη του στο 87' με υπαιτιότητα της Παναχαϊκής αφού έπεφταν αντικείμενα στον έναν βοηθό του. Όσον αφορά στην διαιτησία έχει κάνει αρκετά λάθη ιδίως για τους Πατρινούς με τους γηπεδούχους να έχουν βασικά παράπονα για την μία αποβολή, για ένα οφσάιντ και δύο πέναλτι.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/354127-fantasma-tis-patras-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...