Περισσότερα ακόμα εδώ

Μαλλιά: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη μέθοδο Advanced FUE!

 μαλλιαΗ μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την οριστική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Η μέθοδος Advanced FUE (Follicular Unit Extraction) αποτελεί την πιο εξελιγμένη και  λιγότερο επεμβατική μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών. Συνίσταται στη  μεταφορά υγιών τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού στις περιοχές όπου παρατηρείται αραίωση μαλλιών.
 
 
 
Κείμενο: Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός
 info@cosmeticdermamedicine.gr, www.advancedhairclinics.gr ,www.cosmeticdermamedicine.gr
 Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE;
 Το βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE έναντι μεθόδων που εφαρμόζονταν παλαιότερα, όπως η FUT, είναι ότι δεν αφήνει ουλές και σημάδια. Αυτό συμβαίνει επειδή η λήψη των τριχοθυλακίων δεν απαιτεί την αφαίρεση μέρους του δέρματος του κεφαλιού. Με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE μπορούμε να πάρουμε χιλιάδες τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή χωρίς να προκαλέσουμε μόνιμες ουλές και σημάδια.  Ως δότριες  περιοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από το κεφάλι διάφορα μέρη του σώματος, όπως το στήθος, το πρόσωπο και η πλάτη.
  
Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Γίνεται υπό τοπική αναισθησία και εμφανίζει ελάχιστη αιμορραγία, σε αντίθεση με τη μέθοδο FUT-strip, όπου αφαιρείται μέρος του δέρματος. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο ασθενής αισθάνεται ελάχιστο πόνο, που υποχωρεί σε μερικές ώρες. Η επέμβαση δεν απαιτεί τη χρήση ραμμάτων, και η ανάρρωση είναι εξαιρετικά γρήγορη.
  
Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE είναι απολύτως φυσικά. Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών γίνεται σταδιακά  και δεν παρατηρείται εκ νέου απώλεια μαλλιών. Η φύτρωση των μαλλιών ολοκληρώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους.
  
Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE έχει πολύ μικρές πιθανότητες μετεπεμβατικών επιπλοκών, όπως για παράδειγμα το οίδημα στο πρόσωπο ή οι φλεγμονές στη δότρια χώρα.
  
Η μέθοδος Advanced FUE μπορεί εκτός από το κεφάλι να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές, όπως τα φρύδια και τα γένια, χωρίς να δημιουργηθεί ουλή.
  
Για τους παραπάνω λόγους, η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ όσων αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης.

http://www.allaboutbeauty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...