Περισσότερα ακόμα εδώ

Αφουξενίδης – Χαριτίδη: Γιατί κατεβαίνουμε με τον Γιάννη Κασσαβό

Ανακοίνωση στην οποία αναλύουν τους λόγους που επέλεξαν τελικά να κατέβουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού, εξέδωσαν οι Θεόφιλος Αφουξενίδης και Μαρία Χαριτίδου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Τους τελευταίους μήνες η πρωτοβουλία μας για συνεχείς συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις με ομάδες ανθρώπων και επικεφαλής παρατάξεων είχαν μοναδικό στόχο τη συνεννόηση και αναζήτηση εκείνων των συνεργασιών που θα οδηγήσουν τον τόπο σε ένα καλύτερο αύριο. Θεωρήσαμε φρόνιμο, οι πρώτες επαφές να φέρουν άρωμα νεολαίας και γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε συναντήσεις και συζητήσεις με τους νεολαίους του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Στη συνέχεια, πιστοί πάντα στη συνεννόηση και τη συνεργασία, προτείναμε συγκεκριμένες διαδικασίες για τη σύγκλιση και συνένωση δυνάμεων με στόχο: την ιεράρχηση και την επίλυση των βασικών προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας επί δεκαετίες.
Αν και αρχικά υπήρξε ανταπόκριση από τις περισσότερες παρατάξεις, δυστυχώς δεν επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα της συνεννόησης και της συνεργασίας. Ως Δημοτικοί Σύμβουλοί, εκτιμούμε ότι τα προβλήματα της πόλης μας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε με θέσφατα, ούτε με μεγαλοστομίες αλλά ούτε και με σωτήρες. Η πόλη απαιτεί από όλους μας πολιτική συνεννόηση, συνεργασία, και συμπόρευση και αξιώνει να σκύψουμε όλοι πάνω από τα προβλήματά της και να δώσουμε άμεσες λύσεις.
Πιστεύουμε ότι, η παρουσία μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι χρήσιμη εάν εντός της επόμενης δημοτικής περιόδου καταφέρουμε να δρομολογήσουμε όλοι μαζί την επίλυση τουλάχιστον των κρισιμότερων προβλημάτων της πόλης μας. Συγκεκριμένα δεσμευόμαστε για την άμεση δρομολόγηση α) της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης, β) της ασφαλτόστρωσης και ολοκλήρωσης της οδοποιίας σε όλους τους δρόμους της πόλης μας, γ) της μείωσης της εγκληματικότητας δίνοντας έμφαση στη φωταγώγηση των δρόμων, αλλά ταυτόχρονα διεκδικώντας και τη συνδρομή της αστυνομίας με πίεση προς την κεντρική διοίκηση, δ) της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου. Και τέλος, δεσμευόμαστε για την άμεση αξιοποίηση προς όφελος των δημοτών των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, που είναι σε πλήρη εγκατάλειψη.
Σε αυτές τις δεσμεύσεις, σύμμαχό μας βρήκαμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό και την παράταξή του ΑχαρΝαί Ενεργοί Πολίτες. Στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού διακρίναμε την κατανόηση, τη θέληση αλλά και την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να γίνει το όραμα πράξη.
Με εκτίμηση,
Αφουξενίδης Γ. Θεόφιλος – Οικονομολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος Χαριτίδη Β.
Μαρία – Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών, Δημοτική Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...