Περισσότερα ακόμα εδώ

Σαρώνει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Αχαρνών – Πέρασαν στο Final Four!!!! -

Καλπάζουν τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΣΤΙΣ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΣΙΜΟΥ ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ

Το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση με τις 4 καλύτερες ομάδες στο ποδόσφαιρο κοριτσιών Λυκείων εξασφάλισε και επίσημα η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αχαρνών . Τα κορίτσια του Μάσσιμου Τσαλούχου κέρδισαν με 2-1 στο Δημοτικό στάδιο του Γέρακα την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής και έτσι σε 15 ημέρες θα διεκδικήσουν να φέρουν στην πόλη μας το χρυσό μετάλλιο αλλά και την κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας για το 2014 , γράφοντας ιστορία στην πόλη μας αφού είναι η πρώτη ομάδα και μάλιστα γυναικεία που φτάνει τόσο ψηλά και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την πρώτη θέση . 

Όσον αφορά στον νικηφόρο αγώνα της Δευτέρας 5 Μαΐου, , ο Μάσσιμος Τσαλούχος σε ερώτηση μας για την εξέλιξη του, απάντησε ότι ήταν ένα πραγματικό πολύ δυνατό παιχνίδι που σίγουρα δεν προσφέρονταν για καρδιακούς! «Η ομάδα μας πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο σκόρ με 2-0 με το βαρύ πυροβολικό της την Ματζανά Μαρία να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με δύο γκολ ποίημα και το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο . Μια άτυχη στιγμή και ένα αυτογκόλ έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει . Σε ‘κείνο το σημείο όμως, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στοιχεία ενός team που παίζει πολλά χρόνια μαζί κι όχι μόνο 1 μήνα. Εξάλλου, αν και παίζαμε με 10 παίκτριες για τουλάχιστον ένα ημίχρονο λόγω της αποβολής μιας παίκτριας με δεύτερη κίτρινη κάρτα καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και να είμαστε εμείς που πανηγυρίσαμε στο τέλος την πρόκριση μας στην τετράδα . 
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα μου τα κορίτσια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας συμπαραστέκονται και μας ακολουθούν όπου κι άν πάμε να αγωνιστούμε με κόσμια συμπεριφορά . Εύχομαι το παράδειγμα των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Αχαρνών να ακολουθήσουν σύντομα κι άλλα σχολεία της περιοχής μας μιας και σε πολλά από αυτά φοιτούν μαθητές που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες και σίγουρα μπορούν να φέρουν στην πόλη μας ανάλογες διακρίσεις» επεσήμανε ο προπονητής τους. 


Ο Μάσσιμος Τσαλούχος άλλωστε, αυτό το διάστημα δίνει και προσωπικό αγώνα στον αυτοδιοικητικό «στίβο», καθώς είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» του Γιάννη Κασσαβού







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...