Περισσότερα ακόμα εδώ

Με Κασσαβό: Αφουξενίδης, Χαριτίδη, Χαλκίδης και Γιώτα Σεληνά

Τέσσερις σημαντικές υποψηφιότητες, που επιβεβαιώνουν τη συγκρότηση ενός ευρύτατου κοινωνικού μετώπου, με στόχο την ανατροπή της στασιμότητας και της υποβάθμισης στο Δήμο Αχαρνών, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της παράταξης. Πρόκειται για τους:

Αφουξενίδη Θεόφιλο, Οικονομολόγο και Δημοτικό Σύμβουλο Αχαρνών
Χαλκίδη Χρήστο, τ. αξιωματικού Λιμενικού Σώματος
Χαριτίδη Μαρία, πτυχιούχο πληροφορικής, στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών
Σεληνά Γιώτα, Κοινωνική λειτουργό, προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, μέχρι την Παρασκευή, 25 Απριλίου
Καλωσορίζοντας στην παράταξη "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" τους νέους υποψηφίους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για πολύ σημαντικές υποψηφιότητες, που δίνουν προστιθέμενη αξία στην παράταξη. Πρόσθεσε, ακόμα, τα εξής.
"Είναι πολύ σημαντικό που συσπειρώνονται μαζί μας Δημοτικοί Σύμβουλοι απ' όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου. Στους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους που διαθέτει η παράταξή μας, προστίθενται η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Χαριτίδη κι ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόφιλος Αφουξενίδης. Με τους παραπάνω, εκτός από τους Νίκο Χαλκίδη και Γιώτα Σεληνά, πρέπει να συναριθμηθούν πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι μαζικών φορέων κι εκπρόσωποι του επιστημονικού κι επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και του κόσμου της εργασίας και του Πολιτισμού, που συγκροτούν το ψηφοδέλτιό μας. Αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι το ενωτικό μήνυμα της παράταξής μας έχει ευρεία απήχηση στην τοπική κοινωνία, συσπειρώνοντας ανθρώπους απ' όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις πολεοδομικές ενότητες του Δήμου Αχαρνών. Η επομένη των εκλογών θα μας βρει ενωμένους κι έτοιμους να δρομολογήσουμε μια νέα εποχή για τον αρχαιότερο Δήμο της Αττικής, δίνοντας ελπίδα κι ευκαιρίες στους νέους», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφέρει ότι το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, θα ανακοινωθεί στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της παράταξης που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Τρίτης, 29 Απριλίου στην οδό Αρχαίου Θεάτρου 42 (Σαλαμίνος) και Λιοσίων 42.

Η Katerina Fani Papastamatiou Kfp 
http://www.acharnorama.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...