Περισσότερα ακόμα εδώ

Συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής

Συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής

 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής κ Μανώλη Αγγέλακα είχαν το πρωί της Τρίτης, 22 Απριλίου ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες καιυποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και κλιμάκιο δημοτικών συμβούλων της παράταξης. 

Στην συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Αχαρνών. Ιδιαίτερο ζήτημα αποτέλεσε η κατ’ εξαίρεση αδειοδότηση του Σκοπευτηρίου Αχαρνών, για δύο μέρες, προκειμένου να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών, που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου των Αχαρνών Αγίου Βλασίου.

Ο Γιάννης Κασσαβός μετά το τέλος της συνάντησης προσκάλεσε τον κ. Αγγέλακα στις Αχαρνές για μια ενημερωτική περιοδεία και δήλωσε σχετικά:
"Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα σύσκεψη όπου συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που αφορούν το Δήμο Αχαρνών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει για να διεκπεραιωθεί το πρόβλημα λειτουργίας του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών και προσδοκούμε μια καλή συνεργασία ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...