Περισσότερα ακόμα εδώ

Ο στόχος επετεύχθη! Το σκοπευτήριο ανοίγει μετά από 4 χρόνια απραξίας.

Ο στόχος επετεύχθη! Το σκοπευτήριο ανοίγει μετά από 4 χρόνια απραξίας. 
Χριστόφορος ΦυτάςΧριστόφορος Φυτάς
Στις 10/4 κανονίστηκε συνάντηση εκπροσώπων του Ομίλου "Πάρνης" με την παράταξη ΑχαρΝαι Ενεργοί Πολίτες



Το 2010 έκλεισε το σκοπευτήριο Αχαρνών, η δημοτική αρχή έμεινε μόνο σε υποσχέσεις και οι αθλητές του Ομίλου Πάρνης "μετανάστες" σε άλλα σκοπευτήρια. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του προέδρου του ομίλου κ.Κατσιφή καθώς και άλλων μελών του σκοπευτηρίου η πολιτεία επέλεγε τον εύκολο δρόμο της απόρριψης. 
Δεν θα μπορούσα να μείνω αδιάφορος καθ' ότι κι εγώ σκοπευτής και λάτρης της κυνηγετικής σκοποβολής, στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το σκοπευτήριο.
Στις 10/4 κανονίστηκε συνάντηση εκπροσώπων του Ομίλου "Πάρνης" με την παράταξη ΑχαρΝαι Ενεργοί Πολίτες όπου έγιναν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος, το ως τώρα ιστορικό του, ο δικαστικός του αγώνας, η κοινωνική προσφορά του ομίλου και η ανάδειξη αθλητών ακόμα και την περίοδο που το σκοπευτήριο ήταν εκτός λειτουργίας.
http://www.kassavos.gr/2014/04/blog-post_13.html
Η αντίδραση ήταν άμεση. Κλείστηκε την αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Αγγέλακα όπου παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης καθώς και των κ.κ. Κατσιφή και Δίελα εκπροσώπων του σκοπευτηρίου "Πάρνης" συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα του σκοπευτηρίου, τα προβλήματα του και βρέθηκε λύση! Το σκοπευτήριο ανοίγει. Έστω και προσωρινά για την διεξαγωγή των "ΖΩΟΔΟΧΕΙΑ 2014" σκοπευτικών αγώνων με την υπόσχεση και δέσμευση των παρευρισκομένων ότι τα όποια κολλήματα σε θέματα αδειοδότησης θα ξεπεραστούν ώστε ο όμιλος και οι αθλητές να χαρούν, το πραγματικά στολίδι για την περιοχή των Αχαρνών, Δημοτικό Σκοπευτήριο "ΠΑΡΝΗΣ".

http://www.kassavos.gr/2014/04/blog-post_7854.html
Καμία Αθλητική Εγκατάσταση δεν πρέπει να μένει αχρησιμοποίητη και κλειστή. 
Οι πολίτες των Αχαρνών πρέπει να έχουν τους αθλητικούς χώρους που τους αναλογούν, που τους αξίζει.
Δεν χρειάζεται να ξενιτευόμαστε για να αθληθούμε ενώ έχουμε εγκαταστάσεις που μένουν ανεκμετάλλευτες χρόνια τώρα. 
Και εις άλλα με υγεία! Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...