Περισσότερα ακόμα εδώ

Ο πΟΤΕ μας ενώνει! Ο ΟΤΕ μας καταστρέφει…


OTE
Δύο εβδομάδες κλείνουν μεθαύριο από τη νεροποντή που έπληξε το λεκανοπέδιο βγάζοντας για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τις τραγικές ελλείψεις σε θέματα υποδομών αυτής της χώρας.
του Στρατή Μαζίδη

stratis1
Κάπου εκεί και ο ΠΟΤΕ αντί για ΟΤΕ όπως εύστοχα τον είχαν χαρακτηρίσει πολλά μέλη του τεχνολογικού forum adslgr.com. Σπίτια, καταστήματα, επιχειρήσεις και επαγγελματίες διανύουν μια ακόμη ημέρα δίχως τηλέφωνο και ίντερνετ.

“Ξέρετε έγινε πολύ μεγάλη ζημιά” απαντούν οι αλαφιασμένοι υπάλληλοι στα καταστήματα.
Σαφέστατα έγινε ζημιά αλλά ας μην ξεχνάμε πως ούτε πύραυλος έπεσε, ούτε κανένας σεισμός άνω των 10 ρίχτερ έγινε, ούτε κάποιο γιγαντιαίο τσουνάμι κουκούλουσε τη χώρα.
Τι συνέβη;
Έπεσε απλά μια βροχή.
Δυνατή;
Πρωτοφανής;
Μεγάλη σε διάρκεια;
Ναι αλλά βροχή!
Στην Ιαπωνία μετά το ατύχημα της Φουκουσίμα και το πλήγμα από το τσουνάμι, η χώρα ξεκίνησε να επανέρχεται από το επόμενο πρωί.
Κι ο δικός μας ΟΤΕ, ο κερδοφόρος, το βαρύ χαρτί, αυτός που εξαγόρασε κολοσσός και άλλα τέτοια όμορφα, αδυνατεί μετά από σχεδόν 15 ημέρες να έχει αποκαταστήσει το σύνολο των βλαβών.
Δε πα ναχεις μικρά παιδιά, άρρωστο άνθρωπο, να εργάζεσαι. Κάτσε και περίμενε.
Μέχρι πότε; Έως όποτε!
Σήμερα το πρωί μάλιστα έτυχε να ακούσω στο ραδιόφωνο τη σκέψη ορισμένων επαγγελματιών να ζητήσουν αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη. Και πολύ καλά θα κάνουν.
Ο ΟΤΕ ως …κολοσσός των τηλεπικοινωνιών θα μπορούσε πάνω και πέρα από όλα για λόγους αξιοπιστίας – κύρους να παράξει δωρεάν σε όσους επλήγησαν μονάδες καρτοτηλεφωνίας και ασύρματου ίντερνετ για όσο καιρό χρειαστεί αφού ήταν πια τόσο τεραστίων διαστάσεων οι όποιες ζημιές και από τη στιγμή κατά την οποία δεν μπαίνουν εκτάκτως 24ωρες βράδιες να αποκατασταθούν οι ζημιές το ταχύτερο δυνατό.
Αυτά λοιπόν τα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ελλάδα της “ανάπτυξης” και των επιτυχημένων “αποκρατικοποιήσεων”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...