Περισσότερα ακόμα εδώ

Ω Μοντιέ! Εθνική τραγωδία! Οι βουλευτές πήραν με τα λεφτά μας laptop δίχως blue ray!


cry
Εθνική τραγωδία με μεγάλες προεκτάσεις καθώς η βουλή παρέδωσε στους βουλευτές laptop δίχως blue ray και πλέον ορισμένοι high tech εθνοπατέρες μας δε θα μπορούν να απολαύσουν τις κινηματογραφικές ταινίες της αρεσκίας τους.

Συγκεκριμένα η Βουλή προμηθεύτηκε (με τα λεφτά μας πάντα) και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε λάπτοπ ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης ζήτημα έχει ανακύψει και στο θέμα του χρώματος καθώς κάποιοι έχουν τις προτιμήσεις τους. Ενώ έτερος βουλευτής όπως διαβάσαμε στο newsbomb μαζί με τη συσκευασία πέταξε και το τροφοδοτικό του ρεύματος. Προφανώς δε θα έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή του.
Άραγε να τους δόθηκαν SONY VAIO, γιατί αν είναι έτσι να τους θυμήσουμε κάτι από την Κυριακή των Βαΐων και τον προφήτη Ησαΐα “πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά, τοις ενδόξοις της γης”.
Κάνε κουράγιο φίλε εθνοπατέρα και αντί για blue ray βάλε μια ταινία στο flashακι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...