Περισσότερα ακόμα εδώ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.ΑΧΑΡΝΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.ΑΧΑΡΝΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 4ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ!
Αδυνατεί να αποκαταστήσει μια βλάβη στο δίκτυο! 

Χωρίς τηλέφωνο έκαναν Πρωτοχρονιά δεκάδες σπίτια στις συνοικίες Πύργουθι, Αγίας Μαύρας και Κεντρικού Μενιδίου,


Χωρίς τηλέφωνο έκαναν Πρωτοχρονιά δεκάδες σπίτια στις συνοικίες Πύργουθι, Αγίας Μαύρας και Κεντρικού Μενιδίου, από μια βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο του Ο.Τ.Ε. το διήμερο της νεροποντής (Σάββατο & Κυριακή) Αμέσως οι συνδρομητές ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του Τομέα Ο.Τ.Ε. Αχαρνών, για την επισκευής της βλάβης. Από το σημείο αυτό, άρχισε ένας περίεργος εμπαιγμός, που κάθε μέρα που περνάει και δεν αποκαθίσταται η βλάβη, καταντά ανικανότητα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι διακοπές στις τηλεφωνικές συνδέσεις στην περιοχή Αγίου Δημητρίου, δεξιά και αριστερά της Λεωφ. Δημοκρατίας, άρχισαν από το Σάββατο το απόγευμα και συνεχίστηκαν και την Κυριακή. Στις διαμαρτυρίες των συνδρομητών, ανταποκρίθηκαν τα τεχνικά συνεργεία, όπου παρενέβαιναν, τόσο στις κολώνες , όσο και στα ΚΑΦΑΟ διανομής, για να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Δυστυχώς συνέβαινε το αντίθετο, στα σημεία παρέμβασης, αντί να αποκαθίστανται οι βλάβες, νέκρωναν και όσα λειτουργούσαν εκείνη την στιγμή.
Δεκάδες συμπολίτες μας ξαναέπαιρναν τις βλάβες του Ο.Τ.Ε., για να ενημερώσουν, αλλά συνεχώς όλες οι γραμμές ήταν κατειλημμένες και μόνο αν περίμενες στο ακουστικό πάνω από είκοσι λεπτά, έπαιρνες την απάντηση, πως η βλάβη είναι ήδη δηλωμένη και τα συνεργεία προσπαθούν να την αποκαταστήσουν. Όσοι δεν είχαν την υπομονή να αναμένουν την απάντηση και πήγαιναν στο Κατάστημα του Ο.Τ.Ε. στην Κεντρική Πλατεία, έπαιρναν την απάντηση , πως οι βλάβες δηλώνονται μόνο τηλεφωνικά και μόνο αν κάποιος αγανακτούσε και ύψωνε την φωνή του, τότε, μια υπάλληλος μέσω τηλεφώνου διαβίβαζε με την μορφή μηνύματος, το αίτημα της βλάβης, λέγοντας στον διαμαρτυρόμενο, θα ενημερωθείτε για την αποκατάσταση με μήνυμα στο κινητό σας.
Πέρασε η Πρωτοχρονιά χωρίς το τηλέφωνο να λειτουργεί σε πολλά σπίτια. Πέρασε και η Τετάρτη, αλλά η βλάβη δεν βρέθηκε για να αποκατασταθεί. Ένας αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής του Αγίου Δημητρίου μας είπε χαρακτηριστικά : «Μήπως για να βρεθεί η βλάβη πρέπει να γίνει θέμα στην τηλεόραση ή πρέπει να υποβάλουμε ομαδικές μηνύσεις κατά των υπευθύνων του Ο.Τ.Ε.;».
Και εμείς συμπληρώνουμε , τι υποκρύπτει αυτή η καθυστέρηση, ανικανότητα ή σαμποτάζ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...