Περισσότερα ακόμα εδώ

Εταιρία «φάντασμα» η PTS...

Εταιρία «φάντασμα» η PTS...
Μέσω έρευνας διαπιστώσαμε πως πράγματι πρόκειται περί "φαντάσματος" και "φαντομά"...



Γράφει η Δώρα Ιωακειμίδου
Επίσημη επιστολή έλαβε το acadimies.gr στην οποία ξεκαθαρίζει ο Μπάμπης Κατσάνος ότι δεν υπήρξε ποτέ υπόσταση στην εταιρία αξιολόγησης ταλέντων "P.T.S.". Μέσω έρευνας διαπιστώσαμε πως πράγματι πρόκειται περί "φαντάσματος" και "φαντομά"...
Δυστυχώς, όσο θα υπάρχει η δίψα των παιδιών -που αισθάνονται ότι διδάσκονται ελλιπώς το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες ποδοσφαίρου που φοιτούν - για περαιτέρω ατομική βελτίωση, και η διάθεση των γονιών να τα παροτρύνουν για έξτρα προπονήσεις, οι επιτήδειοι θα εμφανίζονται αποσκοπώντας στο κέρδος.
Φαινόμενα ανάλογα, στη χώρα των χιλιάδων ανεξέλεγκτων ακαδημιών ποδοσφαίρου δεν θα πάψουν να υπάρχουν, καθώς άνθρωποι χωρίς κανένα εχέγγυο προσεγγίζουν ανίδεους γονείς και ζητώντας τους χρήματα (συνήθως χωρίς καμία απόδειξη), «προπονούν» για λίγες μέρες τα παιδιά τους…
Το acadimies.gr συμβουλεύει κάθε γονιό που επιθυμεί να κατευθύνει το παιδί του σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ προπονητή ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρία που ασχολείται με την ατομική βελτίωση,να ζητάει πρώτα να δει τα επίσημα έγγραφα της άδειας λειτουργίας ή παροχής υπηρεσιών.
Εγγραφα που να αποδεικνύουν το "έργο" του φερόμενου ως "δάσκαλου" καθώς και το δίπλωμα ασκήσεως επαγγελμάτος.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

Εν πάσει περιπτώσει, ζητήστε ως κηδεμόνες των νεαρών αθλητώννα δείτε το δίπλωμα που να πιστοποιεί έγκυρα την νόμιμη παρουσία τους στον χώρο.
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που λυμαίνονται το χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και υποδομής, υπονομεύοντας το αθλητικό μέλλον, αλλά κυρίως την υγεία τους!

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να ζητήσετε έγγραφα νομιμότητας και υποχρέωσή τους να σας τα επιδείξουν εφόσον τα διαθέτουν...


Αποσπάσματα της επιστολής ακολουθούν παρακάτω
"Η PTS δεν υπήρξε ποτέ ως νόμιμη εταιρεία και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον", αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στο acadimies.gr, o κ. Κατσάνος, στην προσπάθειά του να διαχωρίσει την θέση του και να αποφύγει τυχόν ανάμειξη στο θέμα που προέκυψε με την Personal Training Soccer (PTS), που λειτουργούσε στην Αθήνα.
"Επειδή αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες το λογότυπο της PTS παράνομα και καταχρηστικά προς ίδιον όφελος του Σπύρου Μαραθωνίτη με το όνομά μου και τη φωτογραφία μου, να κάνω προπόνηση σε παιδιά, δηλώνω ότι δεν είχα και δεν έχω καμία σχέση», συνεχίζει η επιστολή του Μπάμπη Κατσάνου ο οποίος διετέλεσε τεχνικός και συνεργάτης στην PTS.
«Ως προπονητής εργάζομαι σαν personal trainer και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πρόοδος των αθλητών που αναλαμβάνω. Ο,τι κάνω έχει γνώμονα την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στο τεχνικό μέρος. Σε αυτή την φάση δεν μπορώ να εμπορευματοποιήσω τίποτα, δεν μπορώ να το κάνω «επάγγελμα»… Επιθυμώ λοιπόν να διαχωρίσω την θέση μου στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς υπήρξα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Εχω περάσει πολλά ως παίκτης και μπορώ να καταλάβω την αγωνία των γονιών, γιατί την έχω βιώσει κι εγώ. Ενημερώνω λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η PTS αφενός δεν υπάρχει και αφετέρου δεν έχει σχέση με την Ολλανδία παρά μόνο ως μέθοδος προπόνησης…
Ολοι οι προπονητές που συνεργάστηκαν κατά καιρούς στην ατομική βελτίωση, δεν μπορούν να το δουν ως επάγγελμα, γιατί αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να το μεταδώσουν.
Μπορεί όμως να γίνει επάγγελμα από έναν ανεπάγγελτο και άσχετο με την λέξη ποδόσφαιρο, που τον ενδιαφέρει μόνο να βγάλει λεφτά. Ο Σπύρος Μαραθωνίτης υπέκλεψε την δουλειά μου προς ίδιον όφελος γιατί ήταν, είναι και θα είναι άσχετος και "φαντομάς" στον χώρο.
Ευχαριστώ πολύ
Μπάμπης Κατσάνος".



Σχόλιο acadimies.gr:  Η PTS δεν είχε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Οι λογαριασμοί που υπήρχαν στο facebook έχουν απενεργοποιηθεί, ύστερα από τηλεφωνική παρέμβαση της υπογράφουσας στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της "εταιρίας" Σπύρο Μαραθωνίτη.
Τα συμπεράσματα αποκλειστικά δικά σας
Δ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...