Περισσότερα ακόμα εδώ

Άφησε ελπίδες ο Μελισσανίδης για εμπλοκή στην ΑΕΚ

Μπορεί στο παρελθόν να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως τα δεδομένα... αλλάζουν. Τι είπε ο πρώην πρόεδρος του δικεφάλου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όλα αυτά τα χρόνια ποτέ του δεν έκρυψε την τρέλα και το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ. Άλλωστε οι προσπάθειες για εμπλοκή στα διοικητικά του συλλόγου επί εποχής Νικολαϊδη το αποδεικνύουν περίτρανα, άσχετα που κάποιοι α-μέτοχοι με 70 εκ. έδιναν το 30% και τώρα δεν βρίσκουν ούτε έναν με 10 εκ. για το 51%!

Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα και χιλιοειπωμένα. Η είδηση όσον αφορά τον ισχυρό άνδρα του μεγαλύτερου φυσικού προμηθευτή ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών στον κόσμο, του ομίλου AEGEAN, είναι για κάτι που είπε σε φίλους του σε νυχτερινή του έξοδο και "άναψε" το φιτίλι. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων" ο "τιγρης" αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και μάλιστα ήταν πιο ζεστός από κάθε άλλη φορά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αφού σχολίασε εποχή, επιχειρηματικά και τα λοιπά, έφτασε η συζήτηση και στην ΑΕΚ. Σε εκείνο το σημείο, είπε στους φίλους του "Όταν πάρω εγώ την ΑΕΚ... θα γίνει χαμός"!

Τη συγκεκριμένη δήλωση, σύμφωνα και με πληροφορίες του Sport24 ο πρώην παράγοντας του δικεφάλου την έκανε πραγματικά και δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, αλλά αυτή τη φορά η ΑΕΚ βρίσκεται πραγματικά μέσα στο μυαλό του Μελισσανίδη(όσο και αν έχει ακουστεί προηγούμενες φορές).

Ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ, ακόμα και με την ίδια της την ύπαρξη(μακάρι να ήταν υπερβολή) και ίσως αυτό να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης ακόμα και για τον ίδιο τον Τίγρη.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...