Περισσότερα ακόμα εδώ

Με επιστολή στον Χρυσοχοΐδη η Απατζίδη διαθέτει την φρουρά της στο Α.Τ. Αχαρνών

Την άρνηση της να έχει προσωπική ασφάλεια αλλά και τη διάθεση των δύο αστυνομικών που δικαιούται στο Α.Τ. Αχαρνών γνωστοποίησε μέσω επιστολής της στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη η βουλευτής του ΜΕΡΑ25, Μαρία Απατζίδη.







Το έντονο και διαχρονικό πρόβλημα της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών, οδήγησε την βουλευτή της Α΄ Ανατολικής Αττικής στην απόφαση να διαθέσει τη φρουρά που δικαιούται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
«Ως βουλευτής Ανατολικής Αττικής ιεραρχώ την ασφάλεια των πολιτών ως πολύ σημαντικότερη από την προσωπική μου ασφάλεια, για την οποία ο νομοθέτης δίνει το δικαίωμα να διατίθενται δύο αστυνομικοί για την προστασία της» σημειώνει η Μαρία Απατζίδη στην επιστολή της προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προσθέτοντας: «Για τον λόγο αυτό, αιτούμαι με την παρούσα επιστολή οι δύο αυτοί αστυνομικοί να διατεθούν για τη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών. Όχι ως αποσπασμένοι από εμένα, αλλά να στελεχώσουν το Αστυνομικό Τμήμα απευθείας».
Η επιστολή της Μαρίας Απατζίδη
Όπως είναι ευρέως γνωστό, η περιοχή των Αχαρνών αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα εγκληματικότητας, με συχνά περιστατικά ακραίας βίας, καθώς αυτά τα οποία έχουμε προσπαθήσει να αναδείξουμε διά των διαδικασιών του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Τα φαινόμενα αυτά προκαλούν γενικευμένη ανησυχία στους δημότες του Δήμου Αχαρνών, φόβους για τη δυνατότητα απρόσκοπτης κυκλοφορίας τους στα όρια του Δήμου και ένα αίσθημα εγκατάλειψης από την Πολιτεία, η οποία δείχνει να μην αξιολογεί ως αρκετά υψηλή προτεραιότητα την ασφάλειά τους.
Ως βουλευτής Ανατολικής Αττικής ιεραρχώ την ασφάλεια των πολιτών ως πολύ σημαντικότερη από την προσωπική μου ασφάλεια, για την οποία ο νομοθέτης δίνει το δικαίωμα να διατίθενται δύο αστυνομικοί για την προστασία της.
Για τον λόγο αυτό, αιτούμαι με την παρούσα επιστολή οι δύο αυτοί αστυνομικοί να διατεθούν για τη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών. Όχι ως αποσπασμένοι από εμένα, αλλά να στελεχώσουν το Αστυνομικό Τμήμα απευθείας.
Πρόκειται, όπως γνωρίζετε, για ένα Αστυνομικό Τμήμα το οποίο έχει πολύ μεγάλες ανάγκες λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας και χρειάζεται να δίνει έναν αγώνα πρώτης γραμμής, προκειμένου να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους δημότες των Αχαρνών. Για τους λόγους αυτούς κρίνεται απαραίτητη η με κάθε τρόπο ενίσχυσή του, στην οποία επιθυμώ να συμβάλλω με τον ως άνω τρόπο.

 https://www.documentonews.gr/article/me-epistolh-ston-xrysoxoidh-h-apatzidh-diathetei-thn-froyra-ths-sto-at-axarnwn


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...