Περισσότερα ακόμα εδώ

«Με το σπαθί της» κερδίζει το …στοίχημα η Νάστια Ζολώτα


Φωτογραφία του χρήστη Nastia Zolota.Ομολογουμένως, είναι μια πολύ θελκτική γυναίκα, γεμάτη από τρομερές εμπειρίες και ιστορίες στην επαγγελματική της διαδρομή. Η οποία, για να το συγκεκριμενοποιήσουμε ακόμη περισσότερο, πιστεύει ακράδαντα ότι ολόκληρη η ζωή της είναι ένα παιχνίδι ισορροπιών.



 Κάτι τέτοιο,φαίνεται πιο ξεκάθαρα και έντονα από την παρατήρησή, ότι παρότι για πολλά χρόνια κινείται στη πρώτη γραμμή. Όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «φτηνή»… δεύτερη και ότι κάνει τα πάντα για να φανεί.

Ο λόγος για την σικάτη και μετρημένη -σε λόγια και κυρίως πράξεις- λαϊκή ερμηνεύτρια,Νάστια Ζολώτα , η οποία, από τις 19/4, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τoυ πολλά υποσχόμενου σχήματος στο CAPONE Club Sociale. Για την ακρίβεια,είναι ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στον Γιώργο Δασακουλίδη και την Έλενα Γκρέκου.

Στα παραπάνω ας προστεθεί και το γεγονός ότι κεντρίζει πάνω της όλα τα βλέμματα με τις ναι μεν αποκαλυπτικές και άκρως τολμηρές, αλλά σε ουδεμία περίπτωση ευτελείς στιλιστικές της επιλογές . Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω ,θα δούμε πως είναι έμπειρη , ανοιχτόμυαλη και κυρίως ακομπλεξαάριστη με την εικόνα που προβάλει προς τα έξω, χωρίς να έχει κατεύθυνση «προς την αβάσταχτη ελαφρότητα του θεαθήναι».

Γιατί, όσοι ξέρουν – σε προσωπικό επίπεδο, όχι απλά επιδερμικά- την Νάσια, καταλήγουν στο εξής συμπέρασμα: Αποτελεί παράδειγμα και εξαίρεση στους άγραφους κανόνες της νύχτας . Με το σκεπτικό ότι από τη μία είναι πολύ θεαματική και φιγουράτη, αλλά από την άλλη όχι “θύμα”. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.…

Σπάνιο είδος στις μέρες μας !!!

Φωτογραφία του χρήστη Nastia Zolota.
Φωτογραφία της Nastia Solontova.
Φωτογραφία της Nastia Solontova.
Φωτογραφία του χρήστη Nastia Zolota.
Φωτογραφία του χρήστη Nastia Zolota.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...