Περισσότερα ακόμα εδώ

ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ VS ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Έχετε δει εσείς κανέναν παράγοντα, έχει κανένας από σας, κανένα πακιστανικό τηλέφωνο; Γιατί μιλάμε με τέτοια τηλέφωνα; Τι λένε; Και δεν τρέχει τίποτα»


1. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι μίλησε με το θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, Χριστόφορο Ζωγράφο, όχι μόνο μια φορά αλλά
επαναλαμβανόμενα (2 φορες) και πριν απο παιχνίδι της ομάδας του.


ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ

Τον κύριο Ζωγράφο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω  πως είχε κάποια οικονομικά προβλήματα και τον πήραν εκεί και του έβγαλαν ένα μισθό και τώρα τον έβαλαν να πει αυτά τα πράγματα. Εγώ γιατί να τον απειλήσω; Εμείς, δεν έχουμε κανένα θέμα με τη διαιτησία. Ξέρει κανένας πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν; Τα αφήνουν επίτηδες για να βάλουν τους δικούς τους.»

«Μια ωραία ιστορία είναι το θέμα του κ. Ζωγράφου. Δεν σηκώνει ποτέ τηλέφωνο από απόκρυψη. Εγώ τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο, μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια και μου είπε να μείνω ήσυχος. Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε όταν παίζαμε με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα “βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες”. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από τη διαιτησία. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και νικήσαμε. Όλες οι διαιτησίες ήταν καλές, δεν έχουμε παράπονο, άρα ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία; Ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε αλλού, όχι στο σπίτι του. Αν οι εισαγγελείς ανοίξουν τα τηλέφωνά του, θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο κ. Ζωγράφος πήγε και κατέθεσε στον εισαγγελέα πως τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο κι ότι η φωνή του έμοιαζε με τον Μελισσανίδη και τον απείλησε.
«Με όποιους και να μίλησα, μπορείτε να μου πείτε πώς ο Κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν, από το κρεβάτι του πόνου, ο Ζωγράφος να του τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι;

Συμπερασμα
Το να πεις ότι μιλησα 2 φορες σημαινει α) ομολογια για απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, β) ότι είναι επαναλαμβανόμενα και γ) οποιος μιλαει με τον Κο Ζωγραφο είναι υποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ όταν  ο Κος Ζωγραφος περνει ο ιδιος τηλεφωνο τον Κο Μαρινακη είναι φιλικη κουβεντα.


2. Επίσης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι μιλάει πολύ συχνά και με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ

«Μιλάω με τον κ. Σαρρή. Πρέπει να μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι σχέσεις μας είναι καλές. Διαβάζω ότι λέει διάφορα. Θα τα δω και μετά και για αυτόν έχει η γούνα του».

Συμπέρασμα

Ο Κος Μελισανιδης δεν μπορεί να μιλαει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημερώνει καθημερινά τον Κο Μαρινακη, ταυτόχρονα η γραμματέας του Μαρινάκη ειδοποίησε τον κ. Σαρρή.  τι κατάλαβες;
Το εισαγγελικό πόρισμα επικαλούμενο ένορκες καταθέσεις σημαντικών μαρτύρων χαρακτηρίζει ουσιαστικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή αχυράνθρωπο του κ. Μαρινάκη.



3. Γέλιο προκάλεσε επίσης και το αίτημα του να «ανοίξουν» τα τηλέφωνα όλων εκτός από το δικό του και τα τηλέφωνα των γραφείων του.

ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ

Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κυρίου Μαρινάκη για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης
Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου, του κ.Μαρινάκη και της κ.Μπετυς. Η κυρία Μπέτυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκη, στα VIP.

«Έχετε δει εσείς κανέναν παράγοντα, έχει κανένας από σας, κανένα πακιστανικό τηλέφωνο; Γιατί μιλάμε με τέτοια τηλέφωνα; Τι λένε; Και δεν τρέχει τίποτα»


Συμπέρασμα

Όταν γράφεις μια έκθεση τα πάντα είναι με την σειρά, σε μια ζωντανή συνέντευξη υπάρχουν  αναφορές σε διάφορα σημεία της ομιλίας.
Είναι γελοίο να απομονώνεις την μια φράση και να μην αναφέρεις και τις υπόλοιπες,
Τηλέφωνα Ζωγράφου, άρα εάν έχει μιλήσει ο Κος Μελισανιδης θα το δείξει πόσες φορές,  πότε και τι ειπώθηκε.
Τηλέφωνα  του κ.Μαρινάκη και της κ.Μπετυς



4. Κατά τα άλλα, ο κύριος Μελισσανίδης κορύφωσε την παράσταση του με την αναφορά του στο λευκό ποινικό του μητρώο (με αυτό πρέπει να γέλασαν τα δικαστήρια και τα κάγκελα στις φυλακές της χώρας που τον έχουν φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη)

ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ

Εγώ από τη μέρα που ξεκίνησα δημιούργησα τα πράγματα μόνος μου.
Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο.
Τι νι να μου πουν εμένα. Εγώ τα έκανα αυτά πριν από 40 χρόνια.

Συμπέρασμα

Τι κατάλαβες;



5. Σε αυτό, προφανώς, βοήθησε το χθεσινό ραντεβού (προετοιμασίας) στα γραφεία της εταιρείας του με τον κύριο Θωμαίδη, με τον οποίο έχουν στενή συνεργασία. Φωτογραφίες για τα τετ α τετ τους υπάρχουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου


ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ

Συμπέρασμα

Πολλά ερωτήματα γεννά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, όπου αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Κυριάκο Θωμαΐδη, ενώ μάλιστα οι Πειραιώτες κάνουν λόγο και για φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Και εδώ γεννώνται αρκετά ερωτήματα. Πως βρήκαν φωτογραφίες του αναφερόμενου ραντεβού και πως γνώριζαν ότι ο Μελισσανίδης θα συναντούσε τον Θωμαΐδη; Προφανώς παρακολουθούν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Είναι νόμιμη αυτή η «παρακολούθηση»;

Έχουν προσλάβει ντετέκτιβ ή είναι άνθρωπος του Μαρινάκη αυτός που γνωρίζει τα ραντεβού του Θωμαΐδη και έχει (όπως ισχυρίζονται) και φωτογραφίες από τη συνάντηση; Πολλά ερωτήματα, τα οποία όπως φαίνεται θα μείνουν αναπάντητα, εκτός και αν προκύψουν νέα non paper του Ολυμπιακού...

 (Αλήθεια γιατί η επίσημη τοποθέτηση δεν αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ;).
Μήπως επειδή ολοκληρώνεται με τρόπο μηνύσιμο;



6. Είναι προφανές ότι για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και ο κύριος Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες από την «συκοφαντική δυσφήμιση». Κυρίως δε, με την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».


ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ



Συμπέρασμα

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εκβιασμούς κατηγορείται ο Μαρινάκης
Γράφουν στον Ολυμπιακο, ότι ο Κος Μελισανιδης ΘΑ μηνυθεί, για συκοφαντική δυσφήμιση, κυρίως δε, με την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».

Όταν ο Μαρινακης  έχει προκληθεί από το βούλευμα της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση επηρεασμού των διαιτητών από το κύκλωμα είναι αυτή του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που είδε το φούρνο του στην Καλαμάτα να γίνεται συντρίμμια γιατί, όπως αναφέρει σε ένορκη κατάθεσή του, δεν υπέκυψε στις πιέσεις παραγόντων της ΕΠΟ να σφυρίξει υπέρ του Ολυμπιακού σε αγώνα με την Ξάνθη με αποτέλεσμα να χάσει ο Ολυμπιακός

Δυο φορές χαστούκισε ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης τον δημοσιογράφο Γιώργο Ταμπακόπουλο σε εστιατόριο του Χαλανδρίου όπως ο ίδιος κατέθεσε, απειλές σε βάρος της ζωής του δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού ο Αντώνης Καρπετόπουλος, θύμα κουκουλοφόρων έπεσε και ο δημοσιογράφος Νίκος Βασιλαράς, ο οποίος μάλιστα αμέσως μετά με εντολή Μαρινάκη, όπως αναφέρεται στο βούλευμα, απολύθηκε από το μέσο που εργαζόταν.

Τι δεν απαντηθηκε από τον Μαρινακη;

‘Δεν θα λέτε τίποτα’, αναφέρει η επιστολή της Σούπερ Λίγκας.

Πώς ο Κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα αυτά

Το γήπεδο που χτίσανε, που έγινε η κλοπή του αιώνα, που πήραν δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Σήμερα το Καραϊσκάκη έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο.

H UEFA έδωσε εντολή για κάποια ύποπτα παιχνίδια.
Πρώτο ματς, Ολυμπιακός-Βέροια -  Εργοτέλης – Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός - Πανθρακικός,
Τα τελευταία χρόνια, 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο.
ο κ. Μαρινάκης “δεν θέλω να ζω στην Ελλάδα του κ. Κορέα και της κ. Παπανδρέου”. Τώρα αγάπησαν την αθλητική δικαιοσύνη

Οι μισές ομάδες στη Σούπερ Λίγκα δεν θα έπρεπε να παίζουν. Οι μισές είναι στο άρμα και δεν πληρώνουν τίποτα, στο τσάμπα.

«Ποιος απαίτησε την απόλυση των Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου από τις εργασίες τους;
για το Αστέρα Τρίπολης - Ολυμπιακός
 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πριν από ένα μήνα.

Ο Χρήστος Κοντός που δεν τον ξέρω καν; Πήγε ο… Καραπαπάρας τον έπιασε από τους γιακάδες, τον απείλησε και τον κατήγγειλε στον αθλητικό εισαγγελέα.

Ποιος ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση στον Κωνσταντινέα. Είπαν ήταν ατυχές γεγονός.

Ποιος παράγοντας με συνοδεία ανδρών ασφαλείας της ομάδας, ξυλοκόπησε πρόεδρο του ερασιτέχνη επειδή έκανε κριτική.

Ποιος παράγοντας σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νίκος Βασιλαράς;

Ποιος ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες του Άρη Ασβεστά.

Για τον Δημήτρη Τομαρά στο «Καραϊσκάκη».

Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφημερίδα και τραβάει και αθλητική και πολιτική γραμμή.

Ποιος παράγοντες επέλεξε διαιτητές για τους αγώνες Παναχαϊκή και Πλατανιά για το 2012.
 ποιος ζήτησε στον Πανιώνιο να πάρει προπονητή τον Ελευθερόπουλο;

Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζώρου;

Ποιοι ασχολήθηκαν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλείου Κρήτης;

Ποιος παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες στην Κέρκυρα;

Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ποιος έδωσε εντολή να στείλουν χρήματα σε δύο εφημερίδες. Είναι οπαδικές. Μάλιστα είναι δυόμιση. Είναι και ένα γατάκι που το παίζει ανεξάρτητο.

Εισαγγελικό πόρισμα: "Πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη", γεγονός πως όλοι οι ανώτεροι δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Ο συνδετικός κρίκος είναι ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Το δεξί χέρι του Μαρινάκη.

«Έχετε δει εσείς κανέναν παράγοντα, έχει κανένας από σας, κανένα πακιστανικό τηλέφωνο; Γιατί μιλάμε με τέτοια τηλέφωνα; Τι λένε; Και δεν τρέχει τίποτα»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...